Máj.22-én uh. Voltam 2x2mm-es felritkulás. Máj.29-én 10x5mm-es petezsák. Jun.9-én voltam megint uh.15x10mm-es petezsákban 3-4mm-es embriócsomó-szerü képlet látható. Élő terhesség? A héten megint menni kell uh. Ra.
Nekem április 11-én volt utoljàra mensesem, május 31-én 3mm-es embrió volt és màr akkor làtszott a szívpulzáció.
Sajnos pár nappal később spontàn elvetéltem.
Ja ès nekem 34-35 naposak a ciklusaim, szóval nekem is kèsőbb fogant.
Utolsó voltam
Következő uh-n kiderül.
De én attól tartok 5 mm-es petezsák növekedés kb 10 nap alatt az nem elég. Szabályos szikholyagnak lennie kellene ilyenkor, nem tudom említett-e ilyet a dokid, hogy van-e. De ne legyen igazam!
Nekem egyébként a méretek megfeleltek, mert a peteérésem kb. május 1-jèn volt.
A szikholyag is szabályos volt, petezsák is.
Csak nálam vérzés indult meg, talán az emelès következtében, ami valószínű kisodorta az embriót :(
Írj majd, hogy mik a fejlemènyek, szorítok, hogy minden ok legyen! :))
Ne izgulj, az sosem jó. (Bár tudnám, hogy kell csinálni, én se tudok nem izgulni.)
De gondolj arra, hogy vagy így vagy úgy, de valahogy lesz, amin változtatni úgyse tudsz. Akkor minek kell idegeskedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!