5hetes terhesen,20mm nyálkahártya és felritkulás a hüvelyi UH-n ugye jó jel?
Elküldtek vérvételre,(holnap lesz leletem.) de sírva jöttem ki a rendelőből, mert az orvosom azt mondta, hogy ez semmit nem jelent, az is lehet, hogy méhen kívüli. Ez nekem elképzelhetetlen, ha a nyálkahártya vastag.
Péntekre nem vártam, múlt szerdán halvány, de egyértelmű pozi teszt, tegnap sokkal erősebb, a kontroll csíknál egy pici hajszállal világosabb. Mindkettő esti vizelet. Azonnal kijöttek a csíkok. Aggódjak, vagy keressek másik dokit? :)
Köszi a gyors választ! Igazából nem hiszem, hogy méhen kívüli terhességnél más lenne a lelet, mint sima terhességnél, hisz mindkettőnél termelődik hcg. Vagy rosszul tudom? Az is lehet :) Amúgy teljesen igazad van, biztos, hogy nyugodtabb leszek kezemben a papírral. :):) Az mondjuk tuti, hogy baba van, nem lesz magától pozi egy teszt sem :)
Az érdekelne legfőképpen, hogy ha a méhben van felritkulás, akkor miért gondolt méhenkívülire? Egyszerűen felfoghatatlan ez számomra...
Szia.
4 hét 6 napos voltam mikor előszőr elmentem vizsgálatra.Nálam is csak felritkulást látott akkor a doki,de fel sem merűlt a méhenkívűli gyanúja.
Mondta hogy terhes vagyok és 2 héttel később kellett vissza mennem.
Akkor már volt szívhang is.
Szerintem a vérvételből azt nézik méhenkívűli-e a terhesség.
Olyankor iszonyú magas a hcg szint még ilyen kis terhességnél is.
De ez nálad kizárt,mert a felritkulás a méhedben van.
Boldog babavárást :)
szia
én 4hét pár naposan voltam először,kicsit korán.. :D
14mm volt a nyálkahártya,már arra is azt mondta a doki,hogy bíztató!
7hetesen mentem vissza,volt már minden ami kell :P
36hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!