Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség bejelentése a...

Terhesség bejelentése a családnak mikor? Ki mikor jelentette be?

Figyelt kérdés

6 hetes terhes vagyok, jövő héten megyek a következő uh-ra, ahol remélhetőleg lesz már szívhang is.

Mivel a családunk messze él, elgondolkoztunk rajta elmondjuk-e karácsonykor a nagy hírt (leendő nagyszülőknek és dédiknek). Nem vagyunk babonásak, hiszen ha bármi gond van az nem azért, mert bejelentettük, de mégis ott van bennünk egy kis félsz.

Ki mikor jelentette be? Nem akarunk semmi extrát csak közöljük, nem lesz kis cipő, uh kép semmi ilyen...

A munkahelyen már 5 hetesen be kellett hogy jelentsem, mivel olyan munkám van (veszélyes anyagok) ahonnan azonnal kivesznek terhesen.

2015. dec. 18. 18:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
12. het utan.
2015. dec. 18. 19:08
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mi is agyaltunk rajta, hogy mikor és hogy mondjuk el. Aztán úgy döntöttünk, hogy megvárjuk a 12. hetet. A döntés után 2 nappal mentünk a szüleimhez és mikor megálltunk a ház előtt, megállapítottam, h nem fogom tudni magamban tartani. Bementünk és mondtuk kb egyből! 😊 Volt örömködés! 😊 Azóta a 26. hetben járunk, nagyon várjuk a picúrt! Gondtalan babavárást kívánok!
2015. dec. 18. 19:22
 3/17 anonim ***** válasza:
Bocs, a válaszom lemaradt! A helyedben elmondanám!
2015. dec. 18. 19:23
 4/17 A kérdező kommentje:
A munkahelyemen a főnökeim tudják ugye. 3 kollégám tudja, lebuktam a cigi miatt (erős dohányos voltam mindig mentünk és mondtam hogy leszokóban vagyok egyből rájöttek, bár nem erősítettem meg őket)
2015. dec. 18. 19:35
 5/17 anonim ***** válasza:

Az elsőt a 12. héten jelentettük be a rokonságnak, addig úgy éreztük, hogy nem tartozik másra, a kettőnk dolga.

Most a második terhességet karácsonykor jelentjük majd be, akkor 10 és fél hetes leszek, agyaltunk, hogy megvárjuk-e a 12 hetet, de ez már olyan közel van, meg a már meglévő gyerekere a vizsgálatok idején a mama vigyáz és valószínűleg már sejti, hogy miért megyek két hetente nőgyógyászhoz. (veszélyeztetett vagyok, ezért kell két hetente amúgy)

2015. dec. 18. 20:03
 6/17 anonim ***** válasza:
A legjobb baràtnőmnek 7 hetesen mondtam el, anyukàmnak 12, apukàmnak 15 hetesen. 32 hetes vagyok de a legtöbben még mindig nem tudjàk.
2015. dec. 18. 20:18
 7/17 anonim válasza:
Amint megtudtuk elmondtuk a családnak és a barátoknak is, nagyon nagy öröm volt, nem bírtuk magunkban tartani :)
2015. dec. 18. 20:31
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt sosem értettem,mi a teszt elvégzése után rögtön elmondtuk a szüleinknek. Nem értem mi van abból, hisz a szüleitek ők örülnek a lég jobban a boldogságotoknak szerintem.Az ismerősöknek, barátoknak csak a 12.hét után mondtuk el.Én el mondanám !!!
2015. dec. 18. 20:59
 9/17 anonim ***** válasza:
Karácsonykor elmondjuk a szűk családnak.8 hetes leszek.Anyumnak és a.két legjobb barátnőmnek elmondtam.már amikor pozi lett a teszt.Párom külföldön dolgozik nálunk mindenki levágná amúgy is ..pláne karácsonykor.
2015. dec. 18. 23:02
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha már mindenki tudja csak a szülők nem,akkor el kéne mondani!

Kicsit hülyén jön ki,h a főnököd tudja anyádék meg nem!

2015. dec. 19. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!