Ti kaptatok képet a babáról 5 hetes UH-n?
Figyelt kérdés
Holnap megyek dokihoz, 5+1 hetesen. Képet kérnem kell, vagy adnak mindenkinek alapból? Nagyon szeretném, ha kapnék egy-két képet...2015. dec. 17. 09:47
11/18 anonim válasza:
Kérés nélkül se magánban, se sztk-ban nem adtak.
A 12. heti kombinált szűrés alkalmával kaptunk "kérés nélkül", értem ez alatt azt, hogy benne volt a szűrés árában.
A kórházban egy időben volt lehetőség pénzért akár pendrive-ra is felvenni a vizsgálatot, de beszüntették.
12/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Ahogy látom ez SZTK-tól függ... Holnap rákérdezek hogy lehet-e, és viszek azért pénzt magammal, mert ha lehet akkor mindenképpen szeretnék venni. Ha meg nem lehet, akkor megkérem, hogy hadd fotózzam le a monitort a telefonommal. Azt csak megengedni...
2015. dec. 17. 11:08
13/18 anonim válasza:
nekem magánban adott a doki, kérés nélkül, igaz én 6 hetesen voltam, volt szívműködés, bár képen nem sok minden látszik.
14/18 anonim válasza:
8. Héten kaptam kérés nélkül amikor már volt szívj ab is.12.Héten kombinált teszt csomagban volt egy dvd a piciről és rengeteg kép.abból 2 db ot fényképminöségben megkaptunk.
15/18 anonim válasza:
Igen kaptam,magànban voltam,ès a doki is babànak nevezte,azèrt nem csak egy pötty..
16/18 anonim válasza:
Ja èn is kèrès nèlkül kaptam ès volt visszhang.
17/18 anonim válasza:
En 5+2 hetesen voltam dokinal,nem adott kepet. Azt mondta,hogy most ugysem latni meg semmit. Kedden megyek 8 hetes uhra,akkor kerni fogok :)
18/18 anonim válasza:
5 het es 3naposan kaptam kepet.lemerte mekkora meg megallapitotta h jo helyen van.szikholyag us latszodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!