Ti kaptatok képet a babáról 5 hetes UH-n?
Figyelt kérdés
Holnap megyek dokihoz, 5+1 hetesen. Képet kérnem kell, vagy adnak mindenkinek alapból? Nagyon szeretném, ha kapnék egy-két képet...2015. dec. 17. 09:47
1/18 anonim válasza:
5 hetesen még nem baba... Csak egy pöttyöt látnál az UH képen.
Én SZTK-ban sosem kaptam képet, még csak meg sem mutatta a doki.
14. héten mentem először magánhoz, neki épp volt ott egy szuper 3 (vagy 4?) D gépe, azzal csinált UH-t, és kaptam is képeket. Akkor megmondta, hogy kisfiú.
3/18 anonim válasza:
5 hetesen tényleg nincs mit làtni! 9 hetesen sikerült stikàban lefénykèpeznem a monitort amíg a szonogràfus nyomtatta a papírokat, akkor is csak egy paca volt még kiàlló kis valamikkel meg fej-szerűséggel... Azóta màr a monitort is leszerelték úgyhogy nemhogy képet nem kapunk de még nem is làthatom a babàmat
...
4/18 anonim válasza:
Szia! Szerintem felesleges elmenned a holnapi Uh-ra, mert csak petezsákot fog látni, meg egy pöttyöt kb. a doki.Nincs szívhang, nem fogja még élő terhességnek titulálni, így 7-8 hetes korodban vissza fog rendelni, és akkor egy úhjabb hüveji UH után tud majd biztosat állítani.
6/18 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy csak petezsákot fog látni a doki. De nekem mindig megmutat mindent amit az UH-n lát. És muszáj elmennem, progipótlást kell kérnem. Az ünnepek miatt amúgy is csak Január közepén mehetnék újra leghamarabb, 8-9 hetesen.
2015. dec. 17. 10:07
7/18 anonim válasza:
Egy dolog megmutatni és egy dolog képet kapni. Nekem csak akkor adtak képet amikor elmentem magán uh-ra 15 hetesen és benne volt a csomagban
8/18 anonim válasza:
Már az elején leszögeztem, hogy szeretnék képet, amennyiben van ott valami. Természetesen kaptam is. Petezsák és szikhólyag látszódott rajta.
9/18 anonim válasza:
En minig keres nelkul kaptam...Sztk-ba is,maganba meg tobbet es egy baromi nagy kepernyon nezhettem mindig a babat!Elso kisfiammal 5+4hetesen mentem el,kicsike kis pont volt es jo erzes volt nezegetni.Azota is emlegetjuk h milen kis pontbol lett :) most a masodik terhessegemnel 7hetesen mentem el es szinten kptam,o eg nagobb pont :)
10/18 anonim válasza:
Én megkérdeztem SZTK-ban hogy van-e rá lehetőség, mondta az orvos hogy semmi akadálya csak sajnos fizetni kell 500ft-ot. Szóval kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!