Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ahol lakom oda nem vagyok...

Ahol lakom oda nem vagyok bejelnetve, a bejelntett címem meg 40 km-re van. Hova menjek védőnőhöz?

Figyelt kérdés

Ha itt elmegyek ahol valóban lakom nem küldenek át a lakcímemszerintihez?

Mindenki mást mond

20 hetes kismama

2008. szept. 15. 08:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Ahová a baba születni fog, oda kell menned. Csak így tudják számon tartani, hogy hány baba van.
2008. szept. 15. 08:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Oda menj védőnőhöz, ahol most laksz. A védőnőt az érdekli, hogy folyamatosan bármikor, ha kérdésed van, eltudj menni hozzá, és ő is bármikor feltudjon keresni. És gondolom terhesgondozásra is ide fogsz járni. És ebbe a terhesgondozoba, csak ez a védőnő tud beutalni vérvételre, és vizsgálatokra. Remélem segitettem. Egy hasonlo cipőben járo 35hetes babás.
2008. szept. 15. 09:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálam is ugyanez volt a helyzet, de végül oda kellett mennem, ahol most lakunk.
2008. szept. 15. 15:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is hasonló cipőben jártam. Először a bejelentett címem szerinti helyre mentem el a védőnőhöz, de ő tovább küldött és elmondta, hogy a védőnőknél az számít, hogy hol laksz éppen, még akkor is, ha nem oda vagy bejelentve.

35 hetes kismama

2008. szept. 16. 13:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!