Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most készülünk az 5. lombikra...

Most készülünk az 5. lombikra 42 éves leszek. Van esély szerintetek? Mostani hormon eredményem. TSH: 1,800 mNE/L FSH: 10,0 NE/L LH: 6,7 NE/L Prolaktin 11,10 ug/L Ösztradiol 53,9 ng/L Totál tesztoszteron: 0,17 ug/L AMH: 0,13 ug/l

Figyelt kérdés

jan. 17. 14:04
 1/3 anonim ***** válasza:
86%

Sok lombikom volt -sikeres is-, egyidősek is vagyunk; és tapasztalatból írom, hogy a siker nem a számokon múlik...

Nekem 2x is akkor sikerült, amikor nem voltak tankönyvi értékeim. Amikor meg minden klappolt, akkor meg nem.

De az általad kiírt értékekben nem látszik semmi akadályozó tényező. Sok szerencsét kívánok!

jan. 17. 15:14
 2/3 anonim ***** válasza:
83%

Sajnos nem tudok válaszolni kérdésedre, de figyelek én is.

Hasonló helyzetben vagyok

jan. 17. 15:14
 3/3 anonim ***** válasza:
58%
Hát nagyon kevés. Ilyen alacsony amhval és magas fshval. De a remény hal meg utoljára.
jan. 17. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!