Narancs223 kérdése:
Volt már úgy valaki hogy megálmodta a kisbabája nemét?
Figyelt kérdés
6hetes kismama vagyok.. 1napos menstruáció késésem után azt álmodtam hogy terhes vagyok és Bejött , most pedig azt álmodtam másodjára hogy kislány (első terhesség):) Kíváncsi vagyok a tapasztalatokra hogy volt e már valaki így ? Válaszokat előre is köszönnöm!2015. dec. 15. 09:16
11/15 anonim válasza:
Én megálmodtam! Azt mondták az első UH-kon, hogy fiú lesz, de én folyamatosan lányt álmodtam és úgy éreztem lány lesz! Aztán későbbi UH-n kiderült tényleg kislány. Azóta 100%-osnak mondják! 1 hét és biztosra kiderül! :)
12/15 anonim válasza:
Húgom azt álmodta, hogy kislányt várok, de uh alapján tévedett, pár hét múlva kiderül:)
13/15 anonim válasza:
En is mind3 gyereket megalmodtam es az ellenkezoje lett ;)) Nekem ez jott be..mar tudtam a madodiknal mindig lanyt almodtam sokszor es fiu lett :) 3. meg forditva :D
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat 😊 Még az elején vagyok nagyon de már nagyon várom a kis cukorborsómat ! Boldog babavárást mindenkinek 😊
2015. dec. 15. 23:06
15/15 anonim válasza:
EN BIZTOS VOLTAM BENNE HOGY LANYOM LESZ,MIKOR EGY EJSZAKA AZT ALMODTAM HOGY KUKACOS BABA VAN A KARJAIMBAN...MAR EL SEM TUDNAM KEPZELNI LANNYAL....(EGY 3HONAPOS FIUS ANYUKA)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!