Van olyan, akinek nem ment el a kisbabája?
Rengeteg embernek, hidd el.:) Pl nekem két gyerekem van, egyszer se vetéltem.
Boldog babavárást!
Kedvesek mondhatom egy kismamat ilyen remiszto tortenetekkel traktalni.
Akkor elmondom en is vilagra hoztame gy problema mentes terhesseg utan a lanyomat aki 15 hos most.
Es a csaladban eddig van 7 dedunoka es most erkezik lassan a 8.baba. :-) es mind gond nelkul szuletett meg. Es senkinek nem volt elotte soha vetelese. Es hidd el itt meg nagyon sokan voltak igy. :-)
Jaj de jó ilyeneket olvasni. :))
Hát az emberek nagyon...A csúcs: egy rokonom, aki eddig nem tartotta fontosnak, hogy elmondja,elment a babája, de most mikor boldogan elújságoltam neki, hogy kisbabám lesz, rögtön elmesélte, hogy hónapokkal ezelőtt volt egy majd 12 hetes vetélése. Sőt hozzátette, hogy a terhességek 50%-a így végződik. És akkor vannak, akik még csak nem is rokonok...
Bocs, hogy így rátok zúdítottam, de jólesik kiírni magamból.
Alapvetően igazad van, hogy nem a jóindulat hiánya, csak nem így és ekkor kellene elmondani.
Mi nagyon-nagyon sokat vártunk a babára, nem is vagyunk túl fiatalok, alapból feszültek vagyunk már e miatt is.
Kedves ismerőseid vannak :-(. Engem az ilyen emberek szerencsére elkerültek.
Nem törvényszerű, hogy elvetélj, sőt. Nekem egy terhességem volt és az eredménye lassan már 4 éves :-). Ne aggódj, minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!