Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan, akinek nem ment el...

Van olyan, akinek nem ment el a kisbabája?

Figyelt kérdés
Mióta megtudtam, hogy babát várok, mindneki azt meséli el, hogy hogyan és mikor vetélt el. (Az emberek jóindulata is természetesen megkérdőjelezhető.) Lassan már kezdem azt hinni, hogy szinte lehetetlen kihordani egy gyereket.
2014. máj. 3. 08:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
2 terhességből,2 gyerekem van :-)
2014. máj. 3. 08:47
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg embernek, hidd el.:) Pl nekem két gyerekem van, egyszer se vetéltem.

Boldog babavárást!

2014. máj. 3. 08:48
 3/17 anonim ***** válasza:

Kedvesek mondhatom egy kismamat ilyen remiszto tortenetekkel traktalni.

Akkor elmondom en is vilagra hoztame gy problema mentes terhesseg utan a lanyomat aki 15 hos most.

Es a csaladban eddig van 7 dedunoka es most erkezik lassan a 8.baba. :-) es mind gond nelkul szuletett meg. Es senkinek nem volt elotte soha vetelese. Es hidd el itt meg nagyon sokan voltak igy. :-)

2014. máj. 3. 08:48
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy kisfiam van, nem volt vetélésem. Sőt, teljesen problémamentes volt a terhességem. Fel a fejjel!
2014. máj. 3. 08:50
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy terhesség, egy kisfiú :) Voltak az elején kisebb gondok,de végül a kiírt napon született meg a kisfiam. Már elmúlt 5 hónapos. Én is több történetet hallottam hogy miképp vetéltek el,de ebben nem feltétlen gondolom a mások jóindulatának hiányát.
2014. máj. 3. 08:56
 6/17 A kérdező kommentje:

Jaj de jó ilyeneket olvasni. :))

Hát az emberek nagyon...A csúcs: egy rokonom, aki eddig nem tartotta fontosnak, hogy elmondja,elment a babája, de most mikor boldogan elújságoltam neki, hogy kisbabám lesz, rögtön elmesélte, hogy hónapokkal ezelőtt volt egy majd 12 hetes vetélése. Sőt hozzátette, hogy a terhességek 50%-a így végződik. És akkor vannak, akik még csak nem is rokonok...

Bocs, hogy így rátok zúdítottam, de jólesik kiírni magamból.

2014. máj. 3. 08:58
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
2 terhesség, 2 szép, egészséges gyerek:) ne aggódj, a baráti társaságunkban 8 párból, csak egynek volt vetélése, és mindenkinek 2-3 gyereke van.
2014. máj. 3. 09:00
 8/17 A kérdező kommentje:

Alapvetően igazad van, hogy nem a jóindulat hiánya, csak nem így és ekkor kellene elmondani.

Mi nagyon-nagyon sokat vártunk a babára, nem is vagyunk túl fiatalok, alapból feszültek vagyunk már e miatt is.

2014. máj. 3. 09:01
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Kedves ismerőseid vannak :-(. Engem az ilyen emberek szerencsére elkerültek.

Nem törvényszerű, hogy elvetélj, sőt. Nekem egy terhességem volt és az eredménye lassan már 4 éves :-). Ne aggódj, minden rendben lesz.

2014. máj. 3. 09:07
 10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatásokat. Jólesnek. :))
2014. máj. 3. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!