Van olyan, akinek nem ment el a kisbabája?
Én is hasonló cipőben jártam, mint Te. Családomban, ismerettségi körömben szinte minden gyerekesnek volt vetélése is. Én is nagyon aggódtam, végül három problémamentes terhességből született három egészséges gyermekem.
Boldog babavárást!
Igen alapvetoen ezekkel a sztorikkal nem lenne gondok de akkor razuditani vkire amikor kisbabat var. Ritka nagy tahosagnak szamit, es ezt minden jo indulattal irom.
Amugy itt is ha olvasgatsz tobbet olvashatsz problemas terhessegerol hiszen akinek nincs semmi baja nem irkalgat emrt nincs mirol es ez nem azt jelenti h tobb a problemas. :-) csak nyugi ne is figyelj ilyenekre. :-)
Az en nismeroseim kozott meg nincs olyan e,ber aki elvetelt volna. Pedig babak mar vannak boven. Aki teherbe esett az meg is szulte az egeszseges babajat. :-)
Szia, nekem volt ugyan vetélésem februárban, de nem szabad végigrettegni az elejét, nem szabad a rosszat várni! Egyébként tudom, hogy nagyon nehéz, tényleg mindenhonnan a rosszat hallja az ember, és hirtelen úgy érzi, hogy kb. esélytelen gond nélkül kihordani egy babát. Pedig ez nem igaz!!! Sokkal több a problémamentes terhesség, mint a problémás, csak - ahogy egy korábbi válaszoló is írta - azok nem jönnek ide fórumozgatni, hanem élvezik a terhességüket, mert nincs semmi bajuk. Az emberek meg ilyenek, panaszkodni, rossz dolgokról beszélni jobban szeretnek, mint jóról.
Fel a fejjel, ne aggódj, örülj a babádnak! Nem a vetélés az általános, hanem a problémamentes terhesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!