Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan, akinek nem ment el...

Van olyan, akinek nem ment el a kisbabája?

Figyelt kérdés
Mióta megtudtam, hogy babát várok, mindneki azt meséli el, hogy hogyan és mikor vetélt el. (Az emberek jóindulata is természetesen megkérdőjelezhető.) Lassan már kezdem azt hinni, hogy szinte lehetetlen kihordani egy gyereket.
2014. máj. 3. 08:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonló cipőben jártam, mint Te. Családomban, ismerettségi körömben szinte minden gyerekesnek volt vetélése is. Én is nagyon aggódtam, végül három problémamentes terhességből született három egészséges gyermekem.

Boldog babavárást!

2014. máj. 3. 09:12
 12/17 anonim ***** válasza:

Igen alapvetoen ezekkel a sztorikkal nem lenne gondok de akkor razuditani vkire amikor kisbabat var. Ritka nagy tahosagnak szamit, es ezt minden jo indulattal irom.

Amugy itt is ha olvasgatsz tobbet olvashatsz problemas terhessegerol hiszen akinek nincs semmi baja nem irkalgat emrt nincs mirol es ez nem azt jelenti h tobb a problemas. :-) csak nyugi ne is figyelj ilyenekre. :-)

Az en nismeroseim kozott meg nincs olyan e,ber aki elvetelt volna. Pedig babak mar vannak boven. Aki teherbe esett az meg is szulte az egeszseges babajat. :-)

2014. máj. 3. 09:15
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, nem törvényszerű, igaz viszonylag gyakori, de attól még közel nem jár így mindenki, én is sokakat ismerek, akiknek nem volt, meg sokszor az is van, hogy már a nemvárt előtt tesztelnek, és ugye akkor a leggyakoribb.
2014. máj. 3. 09:47
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, előfordulhat a vetélés, de ne ezzel foglalkozz. Sok ember kéretlenül is megoszt ilyenkor olyan dolgokat, amiket - szerintem - nem kellene. Nekem is 2 terhességből 2 egészséges gyerekem van.
2014. máj. 3. 11:19
 15/17 anonim ***** válasza:

Szia, nekem volt ugyan vetélésem februárban, de nem szabad végigrettegni az elejét, nem szabad a rosszat várni! Egyébként tudom, hogy nagyon nehéz, tényleg mindenhonnan a rosszat hallja az ember, és hirtelen úgy érzi, hogy kb. esélytelen gond nélkül kihordani egy babát. Pedig ez nem igaz!!! Sokkal több a problémamentes terhesség, mint a problémás, csak - ahogy egy korábbi válaszoló is írta - azok nem jönnek ide fórumozgatni, hanem élvezik a terhességüket, mert nincs semmi bajuk. Az emberek meg ilyenek, panaszkodni, rossz dolgokról beszélni jobban szeretnek, mint jóról.

Fel a fejjel, ne aggódj, örülj a babádnak! Nem a vetélés az általános, hanem a problémamentes terhesség.

2014. máj. 3. 13:01
 16/17 anonim ***** válasza:
háromszor voltam várandós 3 gyermekem van....Ne is figyelj ezekre a "jóakarókra".Utálom hogy mindig ilyenkor húzzák elő a rémsztorikat vetélésről meg nehéz szülésről.
2014. máj. 3. 14:16
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a pozitív erősítést, jó ilyeneket olvasni. :)
2014. máj. 3. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!