Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megbánom, ha nem megyek 4D...

Megbánom, ha nem megyek 4D ultrahangra, babamozira?

Figyelt kérdés
Külföldön lakom, itt azért drágább a 4D. Igazából nem tartom olyan nagyon fontosnak, de olvastam már itt, hogy milyen hatalmas élmény és egy életen át bánja, aki nem megy. Én meg kicsit úgy vagyok vele, hogy a sima 2D ultrahangon is látom a babát (persze, nyilván nem úgy mint 4D-n), aztán úgy igazán úgyis akkor fogom látni mikor kint lesz. Azt a pénzt inkább rá költeném, mint magunknak egy pár perces élményre. Szerintetek? Aki nem volt, megbánta?
2015. dec. 13. 17:48
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Magánorvoshoz járok, megnézik rendesen a babát, nem 2 perc az UH. 12 hetesen és 19 hetesen is voltam genetikai UH-n, ahol nagyon alaposan átnézték, kb 35-40 percet tarott. Csináltattam kombinált tesztet is. Közben még 16 hetesen is voltam egy UH-n, mert nekem is rálóg kicsit a méhszájra a placenta, azt ellenőriztük. Nem hiszem, hogy ennél sokkal alaposabban meg tudnának nézni 4D-n. Kímélem magam, táppénzen vagyok.
2015. dec. 14. 12:03
 22/26 anonim ***** válasza:
Persze 17-es szerinted ugyanaz a 2D mint a 3D, szerintem meg nem. És nem érdekel a lenéző szemléleted, MINKET ÉRDEKEL és megtehetjük, hogy elmenjünk.
2015. dec. 14. 12:55
 23/26 anonim ***** válasza:
50%

Mi 4. babát várjuk, mind a 4-el többször is voltunk, igaz nem csak a moziélmény miatt, hanem szűrés végett.

Ha csak egyszer, de szerintem menj el, soha vissza nem térő alkalom és egy csodás emlék :)

Fiaim már nagyobbak, de néha kérik, hagy nézzenek meg 1-1 dvd-t és jókat derülnek :)

2015. dec. 14. 16:38
 24/26 anonim ***** válasza:
56%
22 én is megtehetném, de mivel teljesen felesleges, nem teszem (de ezt már korábban kifejtettem). Csak egy érdekesség: mondtam a 3 éves fiamnak, hogy mutatok valamit, és odaadtam neki egy 2D uh képet, ami róla készült. És tudod mit mondott??? "Ez egy kisbaba" szóval ennyit arról, hogy a 2d-n szar.
2015. dec. 15. 11:39
 25/26 anonim ***** válasza:
Na jó, hát lehet, visszaszívom részben a válaszom (10-es vagyok). Ma voltunk sima nagy uh-n, és kétszer átváltott a doki 3D-re. Már egyben nem fér rá a képre, és most a 2D így nem is volt akkora élmény, mint 19 hetesen. Mikor átkapcsolt, és megláttam az arcát, teljesen elérzékenyültem, pedig még a szög sem volt éppen a legideálisabb. Aztán a kis micsodáját keresgéltük vagy 10 percig 3D-ben, de csak a zacsikat sikerült elkapni, mert takarta magát. 92 eurót nem fizetnék ugyan érte - nem tudom, felétek mennyi - de nem állítom, hogy nem volt nagy élmény még ez a pár rövid pillanat is.
2015. dec. 15. 12:32
 26/26 anonim ***** válasza:
24-es 2D-n nem látni az arcvonásokat. Megértettem hogy téged nem érdekel, de engem és a párom igen. Nem akarok senkit se győzködni, csak a véleményem írtam le.
2015. dec. 15. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!