Megbánom, ha nem megyek 4D ultrahangra, babamozira?
Én nem voltam, közös döntés a férjemmel. A genetikai uh-on láttam őt, annyi elég volt. Számomra a várandósság szent dolog, ha az ég azt akarta volna, hogy nézegessük a fejlődő magzatot, biztos csinál ablakot a hasunkra. :-)
A sima ultrahangon is , bár csodás volt nézni, mégis kissé zavarbaejtő volt..... csórikám, nem is sejti, hogy kukkolják :-)
Megbanni nem fogod, hogyha nem mesz el qz anyagiak miatt. Hidd el, hogy sokan nem mennenk Magyarorszagon sem, ha aranyaiban olyan aron lenne mint kulfoldon.
Nyilvan ha elerhetobb lenne, akkor mennel.
En pl Angliaban elek, egy sima, 10 perces 2d-s uh-n 100 fontert voltam, a 4d-s 250-300 lenne, ami egy atlagos babakocsi ara. Annyit nem adok ki erte.
Magyarorszagon 10-15 ezer egy 4d-s, a fizetesi aranyokhoz kepest is boven kevesebb.
Viszont mi igy is mentunk 4d-sre mindegyik gyerekkel, mert repjeggyel egyutt is a toredekebe kerult (2 szemely oda-vissza es 4d ara volt kb 80 font). Ennyit boven meger, 300at nem.
Én magánrendelésre jártam végig, nekem elég volt az a mozizás, ami UH-t csinált a doktornő vizsgálat alatt.
Nem bántam meg, hisz eleve nem is akartam, nem az anyagiak miatt.
Nem tudom, mi tud nagyobb élmény lenni, mint hogy érzed mozogni. És ahhoz nem kell sehova menni...
2 ismerősöm és egyik barátnőm is bánja, hogy elment, A baba a lepénybe fúrta az arcát mindhárom esetben szinte végig, alig láttak belőle valamit. Viszont sokkal több ismerősöm mondta, hogy megérte elmenni.
Mi nem mentünk, nekem is és férjemnek is nagyon furán néz ki a 3D/4D (nem találjuk valami szépnek...), és külföldön élünk mi is, itt drága, én is inkább a babára költöm a pénzt, és a 2D is elég volt arra, hogy lássuk, 4D-ben majd nézegetjük, ha megszületett:)
A többségnek nagy élmény, ez tény, én nem akartam a babát kitenni egy plusz hosszú ultrahangos "vizsgálatnak", legyen az akár a babamozi, ameddig nem bizonyított, hogy az uh sugarak mennyire károsak (Svájcban pl. nagyon nem javasolják az orvosok a szükségesnél több ultrahangozást). Szóval én emiatt sem mentem. Nem bántam meg, hogy nem voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!