Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megbánom, ha nem megyek 4D...

Megbánom, ha nem megyek 4D ultrahangra, babamozira?

Figyelt kérdés
Külföldön lakom, itt azért drágább a 4D. Igazából nem tartom olyan nagyon fontosnak, de olvastam már itt, hogy milyen hatalmas élmény és egy életen át bánja, aki nem megy. Én meg kicsit úgy vagyok vele, hogy a sima 2D ultrahangon is látom a babát (persze, nyilván nem úgy mint 4D-n), aztán úgy igazán úgyis akkor fogom látni mikor kint lesz. Azt a pénzt inkább rá költeném, mint magunknak egy pár perces élményre. Szerintetek? Aki nem volt, megbánta?
2015. dec. 13. 17:48
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
37%

A sima 2D-n is tökéletesen látsz mindent. Mi sem mentünk, még tervben sem volt a gyerek, de már akkor megbeszéltük a férjemmel, hogy ilyen felesleges dologra nem fogunk pénzt kidobni. Nem mintha nem tudnánk kifizetni, de inkább "dobok ki az ablakon" pénzt egy olyan vizsgálatért, ami a gyerek egészségi állapotát nézi, mint egy ilyenre.

Az meg, hülyeség, hogy megbánja aki nem megy. Ugyan mit kéne megbánni? Azt ott sem fogod látni, hogy valójában hogy néz ki a gyereked csak ha megszületett.

(ismerősök szoktak facebook-ra töltögetni ilyen képeket a gyerekükről, én meg sose értem mi érdekes van egy Zénó kidolgozottságú gyurmamasszán?)

2015. dec. 13. 20:01
 12/26 anonim ***** válasza:
Én biztos nem hagynám ki, nagyon várom! Mi 5D-re megyünk a két ünnep között, 15.000.-. Nagyon kíváncsi vagyok a kislányomra, mindig jó fej volt és körbemutogatta magát, remélem akkor sem lesz másként! :)
2015. dec. 13. 20:30
 13/26 anonim ***** válasza:

Én most voltam 15 hetesen és megyek 25 hetesen is ha az Isten is úgy akarja.

Nekem nagyon nagy élmény volt, igaz még kicsi és csontos, de látni ahogy ott bent fejlődik egy élet , ahogy ásít, nyújtózkodik , forgolódik az valami nagyon nagy élmény plusz meggyőződök, hogy minden rendben is van. Nekem pl.egy csomó plusz dolgot elmondtak és javasoltak attól , mint amit a közkórházban odadobtak.

Nem mellesleg ìgy már most van kapcsolatom vele nem csak egy gazdatestnek érzem magam és a nemét is megmondták.

Persze mindenkinél mások a fontosak. Nekem megérte azt a 15 ezret és később is megfogja. Millió felesleges vacakra el lehet költeni ezt a pénzt és általában el is költik...akkor inkább már erre.

2015. dec. 13. 20:51
 14/26 anonim ***** válasza:
17%
Nem voltam és nem is hiányzott, azóta sem bántam meg, tök feleslegesnek tartom, csak már ez is ilyen elvárás lett a kismamák között. (Le lehet pontozni)
2015. dec. 13. 21:24
 15/26 anonim ***** válasza:
Nekem már a 10 hetes sima 2D-s uh is nagy élmény volt, mikor láttam mozogni, igaz, hogy én már azelőtt is éreztem vele a kötődést, de van, akinek segít ebben a 3D/4D.
2015. dec. 13. 21:40
 16/26 anonim ***** válasza:
14-es tőlem aztán senki nem várja el. El akarunk menni párommal és kész, minket érdekel. Az hogy téged nem, az a te dolgod, de ne mond már meg, hogy más miért megy el. Mi majd csinálunk egy családos babamozi délutánt, meghívjuk a szüleinket, mert ők is kíváncsiak és megnézzük a felvételt. Nem utolsó sorban meg tudjuk majd mutatni a gyerkőnek, hogy ilyen volt anya hasában. :)
2015. dec. 13. 22:24
 17/26 anonim ***** válasza:
50%
a gyereknek megmutatni 3d (4,5,6,1000d) nélkül is meg tudod
2015. dec. 13. 22:29
 18/26 anonim ***** válasza:
0%

Az a baj azt hiszitek hogy ez csak mozi ,holott részletesebben átvizsgálják a szerveket , a testösszetételt , mindent nem csak amit azon a héten kötelező, mint a szutyok 10 perces közszarokban.

Nekem érdekes módon a 12. Heti genetikain azt mondták mellsö fali lepény, nyaki redő 1,6 ..ennyi, mehettem.

15 hetesen meg kérdezte a szonográfus méricskélés közben miközben mi "moziztunk" hogy nem e vérezgetek..mondom a 8. Héten volt 2szer, nem látták hogy honnan , de elmúlt így ennyiben maradt...mondja , hogy nagyon kíméljem magam, nincs emelés, torna , semmi, mert a lepény nagyon lent van a mellső falon és erőltetésre gond lehet, de majd idövel feljebb csúszik.

Ennyit a sima 10 perces uh szarokról, bármi lehetett volna . Ugyanúgy kaptam leletet méretekről, szervi működésről, nyaki redőről stb...szóval ne akarja megmondani senki, hogy elvárás vagy sem.

Ti leszarjátok lesz ami lesz, van aki meg nem és így érzi biztonságban magukat.

A szomszédomnak 37 hetesen állt le a gyerek szíve amit észre lehetett volna venni ...jobb félni , mint megijedni.

2015. dec. 14. 08:41
 19/26 anonim ***** válasza:
Nekünk jó volt látni odabent a kisfiunkat (már 7 évvel ezelőtt)!Nem bántam meg.Egyébként az egyetlen dolog,amiért a második babával szeretnénk ismét egy ilyen UH-t,az az alapos vizsgálat.Az első kisfiunknál is mindent átnézett a szonográfus,lemérte a babát,a szerveket ellenőrizte,kérdezősködtünk és sok érdekes dolgot hallottunk tőle,ami egy átlagos uh-s vizsgálaton nem kivitelezhető.Az sztk-s rendelésen,az alapvető dolgokon kívül nincs ideje és kapacitása a dokinak,hogy 20 percekig nézegesse a babát.
2015. dec. 14. 09:21
 20/26 anonim ***** válasza:
Babamozinál alapból nincs benne az alapos átvizsgálás, csak ténylegesen a "mozizás" része, van, ahol alá is kell írni papírt erről, hogy te ezt tudod, és hogy ők nem diagnosztizálnak. Van, ahol meg ezzel egybe van kötve. Ha a dokim 2 perc alatt intézte volna az uh-t, én is elmentem volna olyanra, ahol rendesen lemérik, és normálisan megvizsgálnak, de nem a mozizás része miatt:)
2015. dec. 14. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.