Aranyeres kérdés? Visszaolvastam ezzel kapcsolatban korábbi válaszokat, és úgy látom, hogy a legtöbben a Reparon krémet és kúpot ajánlják.
Nekem a gyógyszerész ajánlotta a Doxiproct kenőcsöt, azt mondta, azért ajánlja ezt, mert minden kenőcsre rá van írva, hogy a terhesség alatt nem javasolt, és ő Doxiproct-ot adott a saját lányának, mikor az terhes volt. Illetve mondta, hogy vegyek nedves törlőkendőt, és azt is használjam naponta többször.
Múlt kedden kezdődött a probléma, és csütörtökön vettem a kenőcsöt + törlőkendőt. Fájt és vérzett még a hétvégén is, de most már csak nagyon picit érzem. Nem tudom, hogy csak nem volt olyan súlyos a helyzet (eléggé fájt és eléggé vérzett), vagy a kenőcs és a törlőkendő segített-e, de most már szerencsére jól vagyok. Mindenesetre ez jó volt arra, hogy jobban odafigyeljek arra, hogy mit eszek, és hogy menjek wc-re, amikor kell.
Ja, és jót tett még a meleg zuhany is, utána törlőkendő + kenőcs.
18+0 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!