Olyan kerdesem lenne, hogy volt-e meg valakinek terhesseg alatt e-coli bakterium a vizeletebe?
Figyelt kérdés
Nekem volt kb 32hetbe es kaptam ra ampicilint, azt mondta az orvos, hogy nem art a babanak, ujbol csinaltam a vizelet vizsgat es jol jott ki az eredmeny. De most a 37 hetbe erzek neha szurkalast, nyilalast oda le (mondjuk ezt az erzest ereztem meg amikor jol jott ki a vizelet eredmenyem kb 32hettol), de most mintha erosebb, es gondolkodom, hogy ujbol csinaljak vizelet tenyesztest mielott szulnek. Nagyon felek, hogy nehogy ugy szuljek, hogy van bakterium ujbol, mar csak 3 hetem van.37 hetes kismama2015. dec. 9. 12:35
1/3 anonim válasza:
Igen, kétszer is. Dolgozom (a munkahelyi vécénk undorító) és sokszor kell nyilvános helyen is vécére mennem.
Egyszer a 12. utána meg a 20. héten volt, kétféle antibiotikumot kaptam rá, segített mindkettő.
Nyugodtan kérj a háziorvostól egy beutalót, a vizelettesztnek gyorsan van eredménye, a tenyésztésnek is 1 hét múlva. Csak hogy megnyugodj.
26 hkm
2/3 A kérdező kommentje:
Es ha megint ki jon az eredmeny, hogy igen is van bakterium? Lesz-e ido kikezelni? Ezek mar az utolso hetek. Nagyon felek, hogy ne legyen semmi baja a kicsinek emiatt. A heten megcsinalnam minden keppen, csak meg van egy fertotlenito kuppom huvelybe, es nem szeretnem, hogy befolyasolja az eredmenyt. Vagy talan az nem is befolyaslna? Nem tudom...
2015. dec. 9. 13:07
3/3 anonim válasza:
Nem lesz baj. 😊 par napos kúra! Ha szülés közben is van azaz nincs papiros arrol h kikezeltek akkor van gond. Ugyhogy kezelni kell mielőbb. Nins semmi baj jovoheten a kezedbe lehet a jo lelet. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!