Terhesség alatt takarítás?
Engem a hematológus tiltott el a házimunkák egy részétől (durva trombózishajlamom van). ő azzal indokolta, hogy ne emeljek és hajoljak (=nincs porszívózás, felmosás) és vigyázzak, ne vágjam meg magam.
Így most kb. úgy néz ki a dolog, hogy én mosogatok, teregetek, berakok mosást, takarítom a fürdő azon részeit, ahova nem kell lehajolni, port törlök, rendezkedem. A férjem cipeli a bevásárlást (bár én is mindig megyek vele), ő porszívóz, ő mos fel és szedi ki a vizes ruhát a mosógépből.
De egészséges terhességnél nyugodtan (de maszkban takarítanék, hogy ne lélegezzem be a cuccokat, én maszkban megyek fodrászhoz is hajat festetni, mióta terhes vagyok).
Viszont, nem tudom, hogy a nagyid vagy anyukád a mamád, de annyira aranyos, hogy ennyire óv téged. Tudod, az a sztereotípia, hogy a nők nem támogatják egymást, és a lányaikat szolgaságra nevelik (anyósom pl. nem érti, miért "nyafogok" azon, hogy naponta szurit kapok a férjemtől) és ő meg tök jófej veled. Mint az én anyukám (nekem sajnos a nagyim már nem él) én a helyedben büszke lennék:)
26 hkm
Nagyon koszonom a valaszaitokat!!! Akkor az lesz, hogy keresek tenyleg valami kornyezetbaratabb tisztitoszereket. :) meg veszek maszkot is, ha igy is ovom a picikemet :)
Igen, a Nagyimrol van szo, ellat mindenfele tanaccsal ha kell ha nem :D de aranyos amugy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!