Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Letezik olyan vizsgalat ami...

Letezik olyan vizsgalat ami nagyon koran megmondja mi a gyermek neme? Mar az elso hetekben/honapokban?

Figyelt kérdés
2015. dec. 9. 09:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia 9-es!

Angliaban.

Keress ra area, hogy baby gender dna test uk, ha itt elszt te is es erdekel.

En onnan tudtam rola, hogy baratnom megcsinaltatta, azutan forumon is tobbszor olvastam rola.

De pl a Harmony test-rol mar a korhazban is kaptam infot, azt hiszem az is a 10. hettol mukodik. Igaz, annak a rendellenessegek szurese a celja, de megmondjak a magzat nemet is, ha keri a kismama. De az dragabb is, £500 korul van. De mondom, az komplex vizsgalat es mas a celja.

2015. dec. 9. 11:22
 12/14 anonim ***** válasza:
En Svedorszagban,de nagyon szepen koszonom a valaszod es megfogom nezni itt is! Koszonom megegyszer :)
2015. dec. 9. 11:23
 13/14 anonim ***** válasza:
16. hétig nem igazán, maximum tényleg a kromoszómát is vizsgáló eljárások, amik több százezerbe kerülnek. Az első hetekben hogy is mutathatná ki bármi is? Akkor még nincsenek kifejlődve a nemi szervek, a Müller cső is akkor kezd átalakulásba. Találgatni lehet persze hamarabb is, de sok értelme nincs.
2015. dec. 9. 12:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Privátban, hüvelyi UH-val 80%-ot mondott a doki a 12. héten. De szépen látszódik a nunija, szóval... :) Persze azért elmegyünk 4D-re is néhány hét múlva.
2015. dec. 9. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!