Lányok, valaki jártas hüvelytabletta ügyben? Eddig még sosem kaptam ilyet, (Canestern) és tegnap este kellett volta felhelyeznem az első tabit. Ami nem ment.
A kúp az ugyebár síkos, könnyen felhelyezhető, ez a tabletta viszont mintha magába szivná a nedvességet.
Hogyan tudnám ezt ugy felhelyezni, hogy ne sértsem meg a hüvelyfalam, ne fájjon annyira?Esetleg használhatok hozzá valamilyen sikosítót?
22 hetes km.
Nem volt hozzá applikátor? Én anno olyat kaptam (Canesten combi) amit azzal kellett felhelyezni. Ha nagyon nem megy, kicsit kend be canesten krémmel és könnyen becsúszik.
De a hüvely nedvességnek is elég kéne lenni.
Csak ügyesen!
Az orvos azt mondta,hogy az applikátort ne használjam hozzá.Viszont hüvelygyulladásom van, lehet attól vagyok száraz.Megpróbálom a krémes verziót.
Köszönöm a válaszokat!
Én is 22 hetesen kaptam először, a doki azt javasolta, hogy picit krémezzem be a canesten krémmel, utána 0.5-1 cm-re dudjam fel az applikátort és azzal tegyem fel. De nem szabad, csak egy picit bedugni, a krém majd megteszi dolgát. Nem is volt semmi gond, azóta még egy kúrát csináltam már.
35 hetes km
Köszönöm a válaszokat.
Kellemes estét mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!