Másnak is voltak kétségei, félelmei?
persze. problémás terhességem van, minden héten egyszer rettegek, hogy vérezni fogok-e, úristen milyen lesz a császármetszés, hat majd az érzéstelenítő? és ha megszületik, milyen lesz vele? nyűgös lesz? tönkremegy az életünk, mert csak rá tudunk figyelni? el tudom látni majd? a férjem eleget lesz velünk, ahogy ígérte? mikor fogok visszajönni dolgozni?
stb stb stb. teljesen természetes.:)
26 hkm (igyekszem egyelőre a terhességen aggódni, azon is van mit:D)
Még most is szintén pedig már lassan 2 éves. Mindig van ujabb dolog amitol fél/tart az ember. Ezeket az akadájokat nem mindig vesszuk könnyedén de megoldjuk. Hogy késobb milyen következménye lesz nem tudhatod. Minden gyerek más minden ember más. Ha a félelmek felől közelited meg a dolgokat az egész élet nem csak a gyereknevelél egy nagy lutri.
De ha mindig probalsz a leheto legjobban cselekedni ami Szerinted a legjobb,és nem más mondja meg, és megtanulsz bízni magadban és a döntéseidben,akkor minden ujdonságot változást boldogan tudsz megélni. És kiegyensulyozott boldog életed lesz a gondok ellenére..
Az első honapokban mig össze szoktok nagyon ijjesxtö, és stresszes az ember hogy mindent jol csinal e stb... De aztan eljon a pillanat mikor bizni kezdesz magadban, a baba személyiségét is megismered. És visszagondolva ezek az elefántnak tűnő gondok, félelmek bolháknak fognak tünni! Felnövünk a feladathoz ha ugytetszik! ;)
Hajjaj! Az első kétség még a pozitív teszttel a kezemben merült fel, két percig vigyorogtam az örömtől, majd visszabújtam az ágyba, a fejemre húztam a takarót, és öt percig bőgtem, hogy én félek, nem tudom, menni fog-e.
Most 14 hónapos a gyerek, vannak napok, amikor megint magamra húznám a takarót, csak jön a gyerek és lerángatja :D
Komolyra fordítva, szerintem mindenkiben vannak kétségek, félelmek, és tartok tőle, hogy ez sosem fog teljesen elmúlni.
- Egyrészt hidd el, hogy nagyon sok minden tényleg jönni fog magától, sok mindenre rájön az ember néhány hiba után, van, amiről meg sose, vagy évek múltán derül ki, hogy jól csináltuk-e.
- Nekem sokat segített, hogy a félelmeimet nem akartam minden áron leküzdeni. Elfogadtam, hogy innentől az életem részét fogja képezni az aggódás, de (és ez egy nagyon fontos de) nem hagyom, hogy eluralkodjon rajtam!
- Egy adag humor csodákra képes!Van amitől az egyik nap félsz, másnap pedig már egy vicces sztori lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!