Másnak is vannak efféle félelmei? Bővebben lent
Figyelt kérdés
mostanában nagyon elővett a félés és aggódás:
mi van ha valamiért kórházba kerülök előbb?
szeretném ha újra császár lenne,mert félek simától
félek attól h utána matatnak mivel először császár volt
félek h újra koraszülött lesz
félek újabb toxémiától
félek kórházi napoktól
félek szoptatástól,habár örülnék ha másodszorra sikerülne
félek attól hogy mennek majd itthon a dolgok,
félek éjszakázástól
félek lesz e időm a 4 éves nagyra
és a férjemre...
2013. júl. 10. 12:58
1/5 anonim válasza:
nem lehet hogy a sok félelelem szorongás miatt volt ennyi gond elsőre is??? Persze valamennyire midnenki aggódik, és izgul hogy minden rendben elygen de ha ez kóros akkor azt nem árt kezeltetni. keress fel egy szakmerbert szerintem. Az egy dolog hogy Te ilyen avgy de ezt megsinyli a családod is. A féjed is és a gyerekek uis. Mindig van min aggódni csak azzal az a baj hogy igy nem tudod élvezni a jó pillanatokat sem.
2/5 anonim válasza:
Szerintem meg pont fordítva. Elsőre voltak rossz tapasztalataid, ezeket nem szeretnéd újra átélni. Én is félős vagyok, de kis lépésekben próbálom látni. Pl.: legyünk túl a 12. héten, legyünk túl a kromoszóma-vizsgálatokon, legyünk túl a 24. héten. Szóval szerintem oszd be Te is az aggódnivalót, csak az adott napra, hétre koncentrálj, és örülj, hogy eddig minden rendben ment! 20hkm
3/5 A kérdező kommentje:
24 hetes elmúltam,és van jele toxémiának,nagyon vizesedek,már diétát kell tartanom,kaptam gyógyszert is
2013. júl. 10. 13:19
4/5 anonim válasza:
Első vagyok. Nem is azt mondtam, hogy nem jogos a félelmed, biztosan az, mivel ezek szerint pár bajos dolog már jelentkezett. Viszont - ha valamire jó az internet a kismamáknak - arra igen, hogy rengeteg olyan példát lásson, hogy mások mennyi nyavajával, komplikációval, rossz eredménnyel egészséges babát születek. Fel a fejjel! Ráadául egy pici befolyásod van is a dolgokra most már: diéta, pihenés, relaxálás. Nyugodj meg, biztosan mindent megteszel!
5/5 anonim válasza:
Bocs, az előbb rosszul írtam. a 2. és a 4. válaszoló azonos (én). :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!