A pozitív terhességi teszt mennyire tévedhet?
Tudom fura kérdés, és biztos lesz, aki offol, de leírom mi a helyzet.
Van egy 11 hónapos kislányunk és nem terveztünk mostanában testvért, még korainak tartottuk, meg anyagilag sem biztos,hogy menne tehát egyértelműen nem akartunk még tesót. Védekeztünk is az együttlétekkor, igaz pharmatexxedl, azért mert én nem szedhetek hormontartalmút és ezt ajánlotta az orvos. Ma kellett volna megjönnie, de nem jött meg. Csináltam egy tesztet a saját megnyugtatásomért, hogy biztos negatív lesz, és megnyugszom. De pozitív lett, ráadásul elég erős lett a második csík. Még csak a 3 percet sem kellett kivárni. Nagyszülőkkel élünk, mert nem tudtuk külön menni, meg elég nagy ez a ház ennyi embernek így értelme sem lett volna. persze szeretnénk elmenni innen, úgy lenne a legjobb mindenkinek. Ezért is necces a kérdés. Mennyire tévedhet a pozitív teszt? Köszönöm annak, aki válaszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!