Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Teszt! 100%pozitiv de talán...

Teszt! 100%pozitiv de talán baj lehet?

Figyelt kérdés
[link] 10.13-án volt az utolsó menstuáció igaz hogy a teszt teljesen egyértelmű,de nem érzem a terhesség tüneteit nincs hányingerem semmi egyébb.csak a melleim fájnak nagyon feszül olyan mintha azonnal leesne.időnként szurkál viszont a hasam.szerintetek minden rendben
2015. nov. 28. 19:17
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Hol olvastad azt, ha nincs tünet, akkor baj van?

Pont elég az a tünet, hogy nem jött meg.

2015. nov. 28. 19:19
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok!

Igen, lehet nem is lesz tüneted több, van akinek még ennyi sincs. De még lehet akár pár napon belül is. Ha mégsem, akkor szerencsés vagy, orulj neki. Nem egy nagy élmény a hányás/hányinger.

3/22 anonim ***** válasza:
46%
De most tényleg? Ilyenkor komolyan kérdezitk? Vagy csak gratulációt akarsz? Vagy eldicsekedni a pozi teszteddel? Nem értem... Mi baj lenne? Van szép pozi teszted, a havid nem jött meg... Tünetem nekem kb végig nem volt. Lassan mehetsz orvoshoz.
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, miért helyezik előrébb a tüneteket az emberek a terhesség megállapításánál, mint a teszt eredményét?

A tünetek nem kötelező velejárói a terhességnek. Csak lehetséges "mellékhatások". Van, akinél 6 hetesen kezdődik.

Nekem egyáltalán nem volt SEMMI. Végig. Tökéletesen jól voltam, és nagyon élveztem.

2015. nov. 28. 19:20
 5/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.kedves 3 mas talán ha te is 6 éve probálkoznál te is aggodnál hisz "a nagy könyv,,szerint szinte mindenkinek vannak tünetei.ennél sokkal hülyébb kérdések is vannak . Olvastam itt olyant hogy ciszta is mutat pozitiv tesztet mestruàció elmaradásával.aggodás enyi .tapasztaltaktol akartam tudni kell e aggodnom.
2015. nov. 28. 19:32
 6/22 anonim ***** válasza:
Gratula :) Mar ez is "tunet" a has szurka es a cici fajdalom.Nekem se volt ennel tobb vegig a terhesseg alatt :) Orulj neki.
2015. nov. 28. 19:41
 7/22 anonim ***** válasza:
Nekem is csak a cicim fajt, sot egy ido utan az is elmult. Decemberben jon a pici. :)
2015. nov. 28. 19:45
 8/22 anonim ***** válasza:

Az első 12 hétben annyi bajom volt, hogy gyakorlatilag àllva el tudtam volna aludni bàrhol és bàrmikor. Ezen kìvül az első kb. 8 hétig hasszurka. Se hànyàs, se hànyinger, semmi kìvànóssàg, vagy szagérzékenység.

26. hetet tapossuk.

Szerintem minden ok, ne aggódj.

2015. nov. 28. 21:02
 9/22 anonim ***** válasza:
Nyugi, semmi bajod nincs, ott a pozitív teszt, ennyi elég. Egyáltalán nem törvényszerű, hogy legyen bármilyen tüneted. Nekem mindkét terhességemnél csak annyi volt, mint neked, feszült a cicim, mint a franc, és néha szúrkált a hasam. Ennyi. A franc se vágyott rá, hogy más is legyen :) Pedig a második babáért mi is megküzdöttünk, nagyon nem akart jönni. Egyébként később még becsatlakozott a tünetek közé a gyomorégés is, ami el is kísért a terhesség végéig. De az elején a világon semmi nem volt azon kívül, ami neked is van. Örülj neki.
2015. nov. 28. 21:51
 10/22 anonim ***** válasza:
Szia!Én 19.ére nem vártam, és nekem is pozitív a teszt.Nekem sincs más tünetem, csak hasszúrka, és cicifájdalom.Első két gyerkőcnél is csak ennyi volt.Ez teljesen egyénfüggő!Nyugi minden rendben :) Mikor mész dokihoz?
2015. nov. 29. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!