[link] 10.13-án volt az utolsó menstuáció igaz hogy a teszt teljesen egyértelmű,de nem érzem a terhesség tüneteit nincs hányingerem semmi egyébb.csak a melleim fájnak nagyon feszül olyan mintha azonnal leesne.időnként szurkál viszont a hasam.szerintetek minden rendben
Igen, lehet nem is lesz tüneted több, van akinek még ennyi sincs. De még lehet akár pár napon belül is. Ha mégsem, akkor szerencsés vagy, orulj neki. Nem egy nagy élmény a hányás/hányinger.
2015. nov. 28. 19:19
3/22 anonim válasza:
De most tényleg? Ilyenkor komolyan kérdezitk? Vagy csak gratulációt akarsz? Vagy eldicsekedni a pozi teszteddel? Nem értem... Mi baj lenne? Van szép pozi teszted, a havid nem jött meg... Tünetem nekem kb végig nem volt. Lassan mehetsz orvoshoz.
2015. nov. 28. 19:19
4/22 anonim válasza:
Nem értem, miért helyezik előrébb a tüneteket az emberek a terhesség megállapításánál, mint a teszt eredményét?
A tünetek nem kötelező velejárói a terhességnek. Csak lehetséges "mellékhatások". Van, akinél 6 hetesen kezdődik.
Nekem egyáltalán nem volt SEMMI. Végig. Tökéletesen jól voltam, és nagyon élveztem.
2015. nov. 28. 19:20
5/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.kedves 3 mas talán ha te is 6 éve probálkoznál te is aggodnál hisz "a nagy könyv,,szerint szinte mindenkinek vannak tünetei.ennél sokkal hülyébb kérdések is vannak . Olvastam itt olyant hogy ciszta is mutat pozitiv tesztet mestruàció elmaradásával.aggodás enyi .tapasztaltaktol akartam tudni kell e aggodnom.
2015. nov. 28. 19:32
6/22 anonim válasza:
Gratula :) Mar ez is "tunet" a has szurka es a cici fajdalom.Nekem se volt ennel tobb vegig a terhesseg alatt :) Orulj neki.
2015. nov. 28. 19:41
7/22 anonim válasza:
Nekem is csak a cicim fajt, sot egy ido utan az is elmult. Decemberben jon a pici. :)
2015. nov. 28. 19:45
8/22 anonim válasza:
Az első 12 hétben annyi bajom volt, hogy gyakorlatilag àllva el tudtam volna aludni bàrhol és bàrmikor. Ezen kìvül az első kb. 8 hétig hasszurka. Se hànyàs, se hànyinger, semmi kìvànóssàg, vagy szagérzékenység.
26. hetet tapossuk.
Szerintem minden ok, ne aggódj.
2015. nov. 28. 21:02
9/22 anonim válasza:
Nyugi, semmi bajod nincs, ott a pozitív teszt, ennyi elég. Egyáltalán nem törvényszerű, hogy legyen bármilyen tüneted. Nekem mindkét terhességemnél csak annyi volt, mint neked, feszült a cicim, mint a franc, és néha szúrkált a hasam. Ennyi. A franc se vágyott rá, hogy más is legyen :) Pedig a második babáért mi is megküzdöttünk, nagyon nem akart jönni. Egyébként később még becsatlakozott a tünetek közé a gyomorégés is, ami el is kísért a terhesség végéig. De az elején a világon semmi nem volt azon kívül, ami neked is van. Örülj neki.
2015. nov. 28. 21:51
10/22 anonim válasza:
Szia!Én 19.ére nem vártam, és nekem is pozitív a teszt.Nekem sincs más tünetem, csak hasszúrka, és cicifájdalom.Első két gyerkőcnél is csak ennyi volt.Ez teljesen egyénfüggő!Nyugi minden rendben :) Mikor mész dokihoz?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!