Teszt! 100%pozitiv de talán baj lehet?
11/22 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket megnyugodtam!
Utolsó kommentelő :Pénteken megyek te mikor mész?
Én már nagyon várom :)
Hát én majd 2 hét múlva.3.baba lesz, úgyhogy nem úgy vagyok mint az elsőnél, hogy 5 hetesen, amikor még szívhang sem volt rohantam....aztán a 8-9.hétre rendelt vissza, addig összeolvastam mindent a neten, és paráztam, hogy tuti nem lesz szívhang :D Másodiknál, már a 8.hétben mentem, akkor minden jó volt, szívhangot is mutatott az UH.Most sem kapkodom el, majd dec.második hetében valamikor.Szép és könnyú babavárást neked :)
Első lesz?
2015. nov. 29. 18:14
Sziasztok! Én is beállok a sorba. Október 19-én volt meg utoljára, november 23-án lett pozi a teszt és csak december 15-re kaptam időpontot. Mi a másodikat várjuk. :) Tünet szinte semmi, csak néha szúrkál a petefészkem, meg hamarabb puffadok. Az elsőnél még ennyi se volt.
2015. nov. 30. 06:30
14/22 A kérdező kommentje:
Első baba lessz ugyhogy remélem minden jó lessz :) 13 kommentelő: én még ezt a 4 napot is nehezzen birom ki ,nehéz ez a bizonytalanság.de Pénteken remélem az orvos at fogja mondani hogy gratulál és minden rendben,ezt kívánom nektek is :) csodás születésnapi ajándéknak pont jó lenne ami 2hét múlva lessz ☆★
Addig i vigyázzatok magatokra!
Jajjj, 14-én van a szülinapom. :D Nálunk is szülinapi ajándék lesz, amikor először látjuk. Ennél több összefüggés, már nehezen képzelhető el! :D :)
2015. nov. 30. 09:09
Nekem meg aznap volt szülinapom, mikor teszteltem pozit :)
2015. nov. 30. 13:41
17/22 A kérdező kommentje:
De jó :) és hogy érzitek magatokat?
Én remekül (második babás vagyok). Semmi tünetem, talán kicsit fáradékonyabb vagyok. Na meg persze, alig bírom kivárni, hogy láthassam a maszatot. :) Ez az első 12 hét mindig olyan nehéz. Vagyis az egész terhesség. Az ember folyton aggódik, agyal, idegeskedik. Csak azt remélhetem, hogy minden rendben lesz! Jó egészséget nektek (is)!!!!! :D
2015. nov. 30. 19:00
Én is jól vagyok, mellfájdalommal, és mindjárt megjön érzéssel párosítva :) 3.baba lesz, de maga a terhesség sztem is hosszú, és aggodalmas...én már a szülőszobán lennék legszívesebben :) Merre laktok?
2015. dec. 1. 06:13
Második babás vagyok, Győr mellől írok. :) Leginkább én is már a szülőszobán lennék! :)
2015. dec. 1. 09:10
Kapcsolódó kérdések: