Vetélés, vagy szedjem a progeszteront?
A heten pozitivakat teszteltem, elmentem dokihoz, nemlatott semmit.
Ma ugyeletre mentunk, mert a tuneteim megvannak a terhessegre, viszont elkezdtem barnazni, gorcsok nelkul.
Ugyeletes orvos felirt progeszteront, illetve 1 het mulva kontroll.
Feloraval ezelott beakartam venni az elso szemet, de ereztem hogy valami megindult.
A tisztasagin egy nagy alvadtver szeru folt. Elotte utana semmi.
Ugyerzem nemkell mar szednem a hormont..
4-5 het kozt lehetek/lehettem,mert a doki mondta hogy nemlat semmit, hiszen csak 9.napja nemvolt mensi.
Mivel pozitivakat teszteltem, aztmondta mindenkepp kezdjem szedni es pihenjek. Erre jott ez a dolog, es nagyon aggaszt, nemtudom mi lehetett, csak gyanitom, igy aztsem tudom egyaltalan van e ertelme elkezdenem szedni a progit :((((
Tartja bennem a lelket hogy azota nincs se folyas se semmi, ugyanuvy gorcsolget a hasam,mint elotte, illetve nagyon bevagyok lassulva, de olvastam hogy ez a mellekhatasa. Baratnoim elegge negativak, es elkonyveltek hogy elment, de en akarom, ugyhogy megteszek barmit. Veszteni valom nincs ha szedem, aztan kitudja :))))
Majd a fentiek eldontik hogy milesz :)
24 eves vagyok, ez a masodik esely amit kaptam..ha jonni akar jonni fog.
Ha nem piros a vérzés, akkor nem vészes a dolog. Van, aki egész terhesség alatt vérzik kicsit, és egészséges a babája. Szedjed szépen a progeszteront! Ha egészséges a baba, akkor mindenképpen szükséges, ha meg nem egészséges, akkor a kontrollon megtudod, legfeljebb abbahagyod a progeszteront.
Lehet, hogy csak egy kis vérömleny volt valahol, és azt észleled. Attól még lehet tökéletesen egészséges a baba.
Szóval szedjed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!