6 hetes terhesen elmehetek táppénzre? Mit mondjak az orvosnak? Nincs semmi panaszom, csak fárasztó már a munka.
Figyelt kérdés
2015. dec. 6. 18:30
11/43 anonim válasza:
Én le vagyok döbbenve de komolyan nők egymással milyen hangnemben kommunikálnak....egyszerűen borzasztó....pl: bőlcsődében, óvodában, igenis 6 hetesen is veszélyes dolgozni....és ez csak kettő volt.....
12/43 anonim válasza:
"Nincs semmi panaszom, csak fárasztó már a munka."
Nekem ez a megfogalmazás lustaságra utal, nem pedig nem megfelelő munkakörre.
13/43 anonim válasza:
fárasztó lehet bizony ha délelőtt napi háromszor kell 12 gyereket pelenkáznod vagy emelgetned vagy napi 50 szer elpakolni hajlongani a játékok után és a fertőzésekről ne is beszéljünk....de ha konyhán dolgozik fárasztó lehet bizony állni vagy főzni vagy bármi vagy ha nővér fárasztó lehet a betegeket emelgetni a fertőzésekről ne is beszéljünk.....szóval ne ítélj hogy ne ítéltess kedves utolsó.....
14/43 anonim válasza:
Nincs panaszod, különösebb okod, de már fárasztó a munka? A terhességi tünetek jellemzően még csak ezután kezdődnek, aztán még hol a vége, amikor már tényleg terhes ez az állapot, nem beszélve a gyerek születési utáni időszakról. Érik még a kérdezőt meglepetések az életben...
15/43 anonim válasza:
lehet nem írta le a kérdésben részletesen a dolgot a kérdező de te akkor sem jöhetsz ahhoz még ha ez egy anonim oldal is hogy bárkit le idiótázz.....érted és jelenteni foglak ezért
16/43 anonim válasza:
lehet hogy tényleg tanácstalan mert az orvosok többsége nem a kedvességéről híres....úgy bírom hogy egyesek milyen okosak és ők bizony végig dolgozták a terhességet ....én ismerek olyat hogy pékségben dolgozott és bizony már nem dolgozott az elején.....egyébként meg nem az volt a kérdés ítéljetek már meg hülye vagyok e vagy sem hanem hogy elmehet-e táppénzre.....
17/43 anonim válasza:
" és jelenteni foglak ezért"
Jelents... :D Mintha bármit számítana..vicc. :D
18/43 anonim válasza:
Nemcsak a terhessége fárasztó de úgy látom reagálni is lusta.Bár...van egy olyam érzésem,hogy a százalék nélküli pattogó leidiótázott válaszoló a kérdező egy új regisztrációval.
19/43 anonim válasza:
Szánalom a kérdés és a válaszok annál is jobban. Nekem terhesség nélkül is fárasztó a munka, sok embernek az, 6 hetesen csak akkor írnak ki, ha mondjuk veszélyes vegyi anyagokkal dolgozol, az óvónőket pl. nem írják ki előbb, senkit nem érdekel, hogy valaki 6 hetes terhes, ugyanúgy tud a gyerekek után rohangálni, majd a 8. hóban lesz nehéz, akkor már ki is írnak.
20/43 anonim válasza:
Ez most komoly h ilyeneken vitáztok? Vicc. Nem értem miért kell mást szapulni meg leidiótázni. Ez a mai társadalom. Ha nem tetszik a kérdés miért válaszoltok.
Ám 12hetessen a doki mindenkit kiirhat tápénzre! Mielött azt írnátok énis lusta vagyok 8hónapos terhessen buszvezdtőként dolgoztam még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!