Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kedves nemrégen szült Anyukák!...

Kedves nemrégen szült Anyukák! A hüvelyetek illetve a szexuális életetek mennyiben változott szülés után?

Figyelt kérdés
2015. dec. 6. 16:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Komplikációk miatt épphogy egy teherautó nem tolatott be a szülés alatt. Műtőben varrták össze a teljes hosszában végigrepedt hüvelyemet.

Néhány hétig kék-zöld-fekete, duzzadt volt az egész altájam, eltört a farokcsontom. Ülni, mosdót használni se tudtam rendesen. Aztán szép lassan leapadt, felszívódtak a sérülések. A 6. heti kontroll után együtt voltunk. Akkor kissé még tágabb volt a hüvelyem, de nem fájt semmi.

A hüvelyem pedig úgy fél év alatt visszaállt az eredeti állapotára.

2015. dec. 6. 16:38
 2/14 anonim ***** válasza:

Az elsőhöz hasonlóan meggyötört alfelem (vákuum, szakadás, repedés, aranyér, ödéma, méhsüllyedés, hüvelyfalsérv) még nem jött helyre. 4 hónap alatt még csak egyszer próbálkoztunk (3,5 hónap után), a behatolás felénél megálljt parancsoltam, mert nagyon fájt (kellő "bemelegítés" és vödörnyi síkosító ellenére).

Vágy megvan, de egyelőre maradnak az alternatívák és mellette az intim torna.

2015. dec. 6. 16:44
 3/14 anonim ***** válasza:
A hüvelyrm,mint újkorában!
2015. dec. 6. 17:00
 4/14 anonim ***** válasza:
Semmiben.
2015. dec. 6. 17:02
 5/14 anonim ***** válasza:

Nekem ket vatvedelmes szulesem vort, nem vagtak, nem repedtem.

Osszessegeben kellett ido igy is, amig regeneralodott, a szules utani elso nehany honapban tagabbnak tunt, de nem volt veszes es sokat erosodott.

De azt azert nem mondom, hogy olyan mint lanykoromban, mert hazudnek, de nincs vele gond se.

A baratnom szuleszno es o amigy azt mondta, hogyha vagynak es jol varrja ossze az orvos, akkor altalaban feszesebb marad, mint mondjuk gatvedelmes szulesnel vagas nelkul.

Nem tudom, hogy tenyleg igy van-e, mert nem volt alkalmam probalni mindkettot.

2015. dec. 6. 18:23
 6/14 anonim ***** válasza:
Én császáros vagyok ugyan, de 3,5 hós baba mellett még csak egyszer került rá sor két hete. Érdekes, hogy a császár ellenére kb úgy fájt a behatolás és az első percek, mintha szűz lettem volna. Egész nap éreztem a hüvelyem utána is, nem tudom miért. Egyébként jól megvagyunk, igényünk már lenne a szexre, néha incselkedünk egymással, hogy na majd ma este, mert már nagyon hiányzik. Aztán estére olyan fáradtak vagyunk, hogy kb. 2 perc alatt elalszunk miután ágyba kerültünk. A férjem többnyire hamarabb lefekszik, én még akkor szoptatok/altatok, mire megyek a hálóba, már horkol. Nem tudom, mi lesz így velünk :(
2015. dec. 6. 18:48
 7/14 Lina63 ***** válasza:
15 hónapja szültem, de azért leírom. Kb 7-8 hónapig fájt illetve volt kellemetlen a szex, de amint megjött először a menzeszem elmúlt. Hiába használtunk sikosítót semmit nem ért. Ja és gátmetszésem volt, és nem repedtem.
2015. dec. 6. 19:06
 8/14 anonim ***** válasza:
Volt egy gyerekkori balesetem, amikor sérült a hüvelyem is, ezért féltem, hogy repedni fogok és hasonlók a szülésnél. Én már korábban is intimtornáztam emiatt és mert inkontinencia problémáim voltak, aztán terhesség alatt újra adott beutalot a dokim a gyógytornászhoz, sokat edzettem a lenti területet. A szülésem könnyű és gyors volt, gátmetszésre volt szükség, de olyan jól sikerült a varrás vagy nem tudom, hogy éjjel egykor szültem, és az ebédet már ülve ettem, el sem akarta hinni a csecsemősnővér sógornőm. Nekünk a szexuális életünk is jobb lett. Nem fájt a szülés utáni első alkalom sem szerencsére. Valószínűleg azért, mert a korábbi hegek oldóttak, így végre nem fáj egyáltalán a szeretkezés, és érzékenyebb lettem. A férjem nem panaszkodik arra, hogy tágabb lennék, inkább örül neki, hogy teljesen felszabadultan tudom én is élvezni. Viszont a következő szüléstől félek,.nehogy elrontsa ezt a paradicsomi állapotot.
2015. dec. 6. 19:31
 9/14 anonim ***** válasza:
Egy év kellett, míg teljesen helyreállt, pedig semmi dráma nem volt, csak egy gátmetszés, azon kívül semmi. Sokáig fájt, rugalmatlan volt.
2015. dec. 6. 19:51
 10/14 anonim ***** válasza:
Szules utani 10.heten szexeltunk eloszor...Mintha ujra elvesztettem volna a szuzessegem :D Kb fel evig ereztem meg,nem fajt csak erzekenyebb volt. Most mar minden tuti es minden a regi :)
2015. dec. 6. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!