Kedves nemrégen szült Anyukák! A hüvelyetek illetve a szexuális életetek mennyiben változott szülés után?
Komplikációk miatt épphogy egy teherautó nem tolatott be a szülés alatt. Műtőben varrták össze a teljes hosszában végigrepedt hüvelyemet.
Néhány hétig kék-zöld-fekete, duzzadt volt az egész altájam, eltört a farokcsontom. Ülni, mosdót használni se tudtam rendesen. Aztán szép lassan leapadt, felszívódtak a sérülések. A 6. heti kontroll után együtt voltunk. Akkor kissé még tágabb volt a hüvelyem, de nem fájt semmi.
A hüvelyem pedig úgy fél év alatt visszaállt az eredeti állapotára.
Az elsőhöz hasonlóan meggyötört alfelem (vákuum, szakadás, repedés, aranyér, ödéma, méhsüllyedés, hüvelyfalsérv) még nem jött helyre. 4 hónap alatt még csak egyszer próbálkoztunk (3,5 hónap után), a behatolás felénél megálljt parancsoltam, mert nagyon fájt (kellő "bemelegítés" és vödörnyi síkosító ellenére).
Vágy megvan, de egyelőre maradnak az alternatívák és mellette az intim torna.
Nekem ket vatvedelmes szulesem vort, nem vagtak, nem repedtem.
Osszessegeben kellett ido igy is, amig regeneralodott, a szules utani elso nehany honapban tagabbnak tunt, de nem volt veszes es sokat erosodott.
De azt azert nem mondom, hogy olyan mint lanykoromban, mert hazudnek, de nincs vele gond se.
A baratnom szuleszno es o amigy azt mondta, hogyha vagynak es jol varrja ossze az orvos, akkor altalaban feszesebb marad, mint mondjuk gatvedelmes szulesnel vagas nelkul.
Nem tudom, hogy tenyleg igy van-e, mert nem volt alkalmam probalni mindkettot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!