Akik gátvédelemmel szültek: szülés után nem tágult ki nagyon a hüvelyetek? Vagy visszaalakult az eredeti méretére? És mekkora babát szültetek gátvédelmmel?
Azért az a sok harmincas-negyvenes-ötvenes nő nem azért van a nőgyógyászatokon hüvelyplasztikával, mert ebben a korban már lazulnak az izmaik... A tónusváltozás - szerencsés kivételektől eltekintve - természetes, pláne többszöri hüvelyi szülés után. Ez általában nemcsak a hüvely izmait érinti, hanem a vizeletttartást elősegítő medencefenéki izmokat is, ezért a vizeletcsöpögés is gyakoribb (tüsszentéskor, köhögéskor), vagy az enyhébb inkontinencia. Szerintetek ezek mitől vannak?.... A szülésnek igenis vannak káros mellékhatásai :-((
A hüvely kissé más lesz gátmetszéssel és gátmetszés nélkül is, gátmetszéssel némileg kevesebbet nyúlik. Alapvetően a gátmetszés azért van, hogy ne repedjen rossz esetben a hüvely (ami gyakori, de gátmetszés mellett is előfordul, csak ritkábban), mert ha ez rossz irányban - pl. a végbél felé - történik, az nagyon nehezen helyrejövő komplikációkat okozhat.
Nem tudom, minek írsz ide, komolyan. Értelmes választ még nem tudtál írni, a sértegetést ellenben te kezdted. Te írtada kölyök dolgot, meg a többit, nem én! Én csak feltettem egy kérdést. És biztosíthatlak róla, sem szexhiányom, sem hormonzavarom nincsen. És anyádat sem emlegettem.
Sajnálom az olyan embereket, mint te, akik ilyen anonim módon élik ki azokat a hajlamaikat, amelyek miatt nem képesek beilleszkedni a társadalomba.
Gondolom azért véded ennyire azokat, akik nem ismerik a kultúrált viselkedés szabályait, mert te is egy vagy közülük. Más magyarázatot nem tudok elképzelni...
Szerencsére az ilyenek ellen, mint te, vannak lehetőségek a jogszerű fellépésre. És tényleg én vagyok a hülye, hogy előbb valami normálisabb módon próbáltam megoldani a problámát. Az ilyenek ellen nem használ az ilyen módszer, csak az, ha minden nap ráhívom a rendőrt, mert mindent elkövetek, amíg észreveszi magát.
Köszönöm azoknak, akik valamilyen értelmes dolgot is válaszoltak a kérdésemre, meg fogom fontolni, hogy pl magnóra veszem a zajt, és lejátszom nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!