Elvileg az oldalamon alszom el, de sokat forgolódhatok, mert mindíg úgy ébredek, hogy csíkosra alszom a pocim. Pedig növöget-feszül a hasam meg a mellem is. Lehet, hülye kérdés, de ugye nem árt Babókának? Nem nyomom-ugye? 11. hétben vagyunk kb.
Figyelt kérdés
2008. szept. 14. 14:15
1/5 anonim válasza:
nyugodj meg, nem ártasz vele. Egy kis idő múlva már úgysem fogsz tudni hason aludni, a babód pedig jelezni fogja majd, ha neki nem lesz kényelmes. Nekem volt olyan, hogy a bal oldalamon feküdtem, és majd szétrúgta a medencecsontomat, meg kellett fordulnom. :)
Tudom, hogy a te babád még kicsi ahhoz, hogy jelezzen, de hidd el, ilyenkor még nem tudod nyomni.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a megnyugtató választ!!
2008. szept. 14. 14:56
3/5 anonim válasza:
Nem tudod megnyomni, és később sem, amikor nagyobb lesz a pocid, mert hidd el, addig fog kalimpálni a kicsi, míg fel nem ébredsz tőle. Vagy szépen elhelyezkedik ő is, ha kényelmetlen lenne. Én 32 hetes vagyok, és csak úgy tudunk aludni, ha félig hason fekszem, mert ha oldalt vagyok, párnával kitámasztva, rettentően rugdal. Neki így jó, nekem is. :)
4/5 anonim válasza:
Én kb 33 hétig tudtam hason aludni:-)
Hidd el, szólni fog ő , ha nyomod:-) Még bőven aludhatsz hason!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2008. szept. 14. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!