Anyósom meg akarta puszilni a hasamat, én elhúzódtam. Szeirntetek bunkóság volt? Ti engeditek?
Nekem ez a haspuszilgatás nagyon intim, nem tudom elképzelni, hogy a férjemen kívűl bárki megpuszilgasson ott, még anyámnak se engedném. Azt se szeretem, ha megsimogatja más a hasam, bár azt hagyom, de nem szeretem. Szerintetek bunkóság, hogy nem engedtem? Rákérdezett, hogy nem puszilhatja meg az unokáját? Mondtam, így viccesen, hogy majd mikor megszületett puszilgathatja. Nem nagyon tetszett neki. Mi a véleményetek erről?
27hkm
szerintem is túl intim.
belegondolva én nem csak ogadni, de pl egy terhes nő hasát sem tudnám puszilgatni ...
én anno egy haversráctól kaptam a hasamra puszit amit nem volt időm elutasítani nagyon gyors volt, váratlanul ért és rosszul esett és mai napig se értem.
Rajtam még nem látszik és nem is tudják, de már most kiráz a hideg attól, hogy arra gondolok, hogy bárki akár csak simogatni akarja majd a hasamat! Se azt, a puszit pedig végképp nem fogom engedni. Nagy valószínűséggel még a páromnak sem, mert engem nagyon zavar.
Nem értem ezt a nem adhatok puszit az unokámnak dolgot... AZ csak a hasad, köze sincs a babához, engem kiakasztanak ez ilyen dolgok. Biztos vagyok benne, hogy előre közölni fogom, hogy se tapizás, se semmi egyéb!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!