Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyósom meg akarta puszilni a...

Anyósom meg akarta puszilni a hasamat, én elhúzódtam. Szeirntetek bunkóság volt? Ti engeditek?

Figyelt kérdés

Nekem ez a haspuszilgatás nagyon intim, nem tudom elképzelni, hogy a férjemen kívűl bárki megpuszilgasson ott, még anyámnak se engedném. Azt se szeretem, ha megsimogatja más a hasam, bár azt hagyom, de nem szeretem. Szerintetek bunkóság, hogy nem engedtem? Rákérdezett, hogy nem puszilhatja meg az unokáját? Mondtam, így viccesen, hogy majd mikor megszületett puszilgathatja. Nem nagyon tetszett neki. Mi a véleményetek erről?

27hkm

2015. dec. 5. 19:51
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Amúgy nem hárpia anyósom, tündéri nő, szeretem nagyon, mindig is jóban voltunk, és biztos nagyon jó nagymama lesz! Természetesen nem fog zavarni, ha a babát puszilgatja, sőt! Viszont a hasam nekem tényleg intim, nem tudnám elképzelni senki mástól sem a férjemen kívűl, hogy puszilgassa.
2015. dec. 5. 21:01
 12/18 anonim ***** válasza:
73%

szerintem is túl intim.

belegondolva én nem csak ogadni, de pl egy terhes nő hasát sem tudnám puszilgatni ...

én anno egy haversráctól kaptam a hasamra puszit amit nem volt időm elutasítani nagyon gyors volt, váratlanul ért és rosszul esett és mai napig se értem.

2015. dec. 5. 21:44
 13/18 anonim ***** válasza:
48%
*anno amikor olyan 4-5 hónapos lehettem és a babáról beszéltem, akkor adott a haversrác villámgyorsan rá egy puszit
2015. dec. 5. 21:46
 14/18 anonim ***** válasza:
49%
Sajna (?) én sem bírom, ha a hasamat fogdossák, ebből adódik, hogy a puszilgatást pláne nem bírnám.
2015. dec. 5. 23:09
 15/18 anonim ***** válasza:
90%
En sem szerettem amikor babat vartam. Most varom a masodikat,nem fogom most sem engedni. Hala az egnek az en anyosom nem ilyen,viszont en azt sem nagyon engedtem amikor megszuletett a kisfiam,hogy puszilgassak. Nincs meg immunrendszere,fene tudja mit adnak at neki. Az en testem,az en gyerekem,tessek tiszteletben tartani minket! Ez az en velemenyem :)
2015. dec. 5. 23:41
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak a pàromnak engednèm puszilgatni senki màsnak!
2015. dec. 6. 19:09
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Màr nem azèrt èn ki goltam akadva mikor a csecsemős ràngatta a mellem, szerintem igenis a sajàt teste az embernek az èrjen hozzà akinek engedi,igenis ne simogassa idegen sőt mèg akmelyik csalàdtag sem,puszilgatni meg plàne,kisfiam meg a fèrjem. Imàdom apukâmat de nem tetszene ha meg akarnà puszilni a hasamat!
2015. dec. 6. 19:13
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Rajtam még nem látszik és nem is tudják, de már most kiráz a hideg attól, hogy arra gondolok, hogy bárki akár csak simogatni akarja majd a hasamat! Se azt, a puszit pedig végképp nem fogom engedni. Nagy valószínűséggel még a páromnak sem, mert engem nagyon zavar.

Nem értem ezt a nem adhatok puszit az unokámnak dolgot... AZ csak a hasad, köze sincs a babához, engem kiakasztanak ez ilyen dolgok. Biztos vagyok benne, hogy előre közölni fogom, hogy se tapizás, se semmi egyéb!!

2015. dec. 8. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!