Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 hetesen már összerakhatom...

33 hetesen már összerakhatom a kórházi cuccomat? Ti mikor raktátok össze?

Figyelt kérdés
2010. márc. 22. 09:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Én most 34 hetes vagyok, és úgy gondolom a héten már szánok rá egy kis időt. :)
2010. márc. 22. 10:07
 2/6 anonim ***** válasza:

Én 35 hetes koromtól kezdve folyamatosan pakoltam. Először összeírtam, hogy mi kell, aztán ami itthon nem kellett, azt beraktam. Így összesen 2 hétig pakoltam:))

ҝ

2010. márc. 22. 10:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Baj nem lesz belőle...én 31-32 hetesen raktam össze, most vagyok 39+3, egyenlőre itthon:)Viszont még mindig jutnak eszembe dolgok, amiket kifelejtettem. (pl evőeszköz, tányér) Szerintem érdemes összerakni minél előbb, látod, hogyan férsz el a táskában, vagy hogy mi hiányzik még.
2010. márc. 22. 10:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia.Én pont a 33.héten raktam össze 8 hónappal ezelőtt:)én rá két hétre megszültem,de nyár volt és rettentő meleg és front folyamatosan. nagyon sok kismamánál a szülést beinditotta a meleg. Boldog babavárást:)
2010. márc. 22. 10:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is a 33.héten raktam össze,azóta csak "szellőztetem":-)

Most a 37.héten vagyunk,még egyben:-)

2010. márc. 22. 12:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Sziasztok!29hetes vagyok és én már elkezdtem pakolászni a cuccom közt amit majd vinnem kell.De csak még egy helyen van és nem a táskába.Azt majd az utolsó hetekbe szeretném bele rakni.Nagyon gyorsan telnek a hetek és sose lehet tudni mikor fektet be az orvos,mert már dagadok és vizesedem.Így készülök arra is,bár ne kéne be feküdni.Majd ki derül.Baba cuccait is rendezgetem már.Boldog babavárást kívánok!
2010. márc. 23. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!