Mi az, amit a kórházi csomagba raktok/raktatok?
itt egy link amit érdemes átolvasgatni. Bár nekem még messze van a szülés (6hetes vagyok) de már felkészültem az infókkal.
Könnyű szülést kívánok!!
hálóing, Tena incontinence betét, Tena fix hálós bugyi, 2 papucs, köntös, tisztálkodó szerek, a babának pelus, bimbóvédő (ha kell a szoptatáshoz), fejő (ha van), WC papír. Ezek mindenképp, meg alap dolgok. Most hirtelen nem jut eszembe.
1 hós babó anyukája
Szülőszobába (1 normál méretű táska): törölköző, tusfürdő, 1 textilpelus, 1 tena betét, ásványvíz, telefon, fényképező, papucs, zokni, papírzsepi, iratok, köntös.
Osztályra Neked (1 kisbőrönd vagy sporttáska): ásványvíz, keksz, hálóing (ha a kórház nem ad), tena betét, melltartóbetét, eldobható bugyi, olyan pamut bugyi, amit nem sajnálsz összevérezni, köntös, zokni, papucs,, melltartó (ha igényled), mellszívó, tejgyűjtő, szennyesnek zacsi, wc papír, papír wc ülőke, papírzsepi, domestos törlőkendő, Dm-ben kapható mini tusi, fogkrém és sampon (ezek kicsik, kevés helyet foglalnak), fogkefe, deo stift, törölköző, tükör, hajgumi/hajcsatt, szőlőzsír, ezen kívül lehet homeopátiás bogyó tejserkentésre, mellápoló, gátsebre gél, és a szülés után valaki vegyen egy hasszorítót neked, ha már látod, hogy mekkora a csípőd és derekad.
Osztályra a Babának (1 szatyor a szülés utáni napon vigyék be szerintem): 4-5 db textilpelus, eldobható pelus (ha nem ad a kórház), popsitörlő (ez neked is jó lehet), pamutsapka, kiskesztyű, 125 ml-s cumisüveg, műa.kiskanál, kispléd.
Remélem segítettem.
Köszönöm szépen a válaszokat, sokat segítettetek!
Boldog Babavárást Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!