Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi az, amit a kórházi csomagba...

Mi az, amit a kórházi csomagba raktok/raktatok?

Figyelt kérdés
Nagyjából megvan, csak nem akarok kihagyni semmit.
2009. máj. 5. 16:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

itt egy link amit érdemes átolvasgatni. Bár nekem még messze van a szülés (6hetes vagyok) de már felkészültem az infókkal.

[link]

Könnyű szülést kívánok!!

2009. máj. 5. 16:36
 2/6 anonim ***** válasza:

hálóing, Tena incontinence betét, Tena fix hálós bugyi, 2 papucs, köntös, tisztálkodó szerek, a babának pelus, bimbóvédő (ha kell a szoptatáshoz), fejő (ha van), WC papír. Ezek mindenképp, meg alap dolgok. Most hirtelen nem jut eszembe.

1 hós babó anyukája

2009. máj. 5. 16:39
 3/6 anonim ***** válasza:

[link]

Itt is van egy link ahol sok dolog fel van sorolva.

Könnyű szülést kívánok!

20 hetes kismami

2009. máj. 5. 16:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Szülőszobába (1 normál méretű táska): törölköző, tusfürdő, 1 textilpelus, 1 tena betét, ásványvíz, telefon, fényképező, papucs, zokni, papírzsepi, iratok, köntös.

Osztályra Neked (1 kisbőrönd vagy sporttáska): ásványvíz, keksz, hálóing (ha a kórház nem ad), tena betét, melltartóbetét, eldobható bugyi, olyan pamut bugyi, amit nem sajnálsz összevérezni, köntös, zokni, papucs,, melltartó (ha igényled), mellszívó, tejgyűjtő, szennyesnek zacsi, wc papír, papír wc ülőke, papírzsepi, domestos törlőkendő, Dm-ben kapható mini tusi, fogkrém és sampon (ezek kicsik, kevés helyet foglalnak), fogkefe, deo stift, törölköző, tükör, hajgumi/hajcsatt, szőlőzsír, ezen kívül lehet homeopátiás bogyó tejserkentésre, mellápoló, gátsebre gél, és a szülés után valaki vegyen egy hasszorítót neked, ha már látod, hogy mekkora a csípőd és derekad.

Osztályra a Babának (1 szatyor a szülés utáni napon vigyék be szerintem): 4-5 db textilpelus, eldobható pelus (ha nem ad a kórház), popsitörlő (ez neked is jó lehet), pamutsapka, kiskesztyű, 125 ml-s cumisüveg, műa.kiskanál, kispléd.

Remélem segítettem.

2009. máj. 5. 17:16
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, sokat segítettetek!

Boldog Babavárást Nektek!

2009. máj. 5. 17:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát sok listát találsz, ezért én olyat írok ami szerintem nagyon jó volt hogy volt:wc-re ilyen teríték, tudod amit ráteszel hogy ne kapj el bacit, meg nedvesített wc papír és fényképezőgép vagy telefon ami fényképezős, sok mentes ásványvíz, a többit megtalálod úgyis a neten meg már írták
2009. máj. 5. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!