Mit tegyek, hogy ne legyen mégrosszabb majd később?
Figyelt kérdés
Még csak 19 hetes vagyok, nem vagyok túlsúlyos, teljesen átlagos a testalkatom, és még csak 2 kg-ot híztam. Viszont, pár hete, egyre erőteljesebben, elkezdtek fájni a térdeim, főleg olyankor érzem, mikor bizonyos mozdulatoknál ráhelyeződik a testsúlyom. Valamint, elég sokszor begörcsöl a vádlim is, nemcsak éjszaka. Ez kalciumhiány?2008. szept. 14. 12:17
1/4 anonim válasza:
Szia!Lehet kalcium hiány,meg tágulnal az izületeid és a csotnjaid,nekem a térdemben a szallagok lazultak meg,leeht neked,mondjuk az én térdemet műtötték.Ne aggódj én 28 hetes vagyok és 2-3 kilót híztam eddig.A vádlim nekem is begörcsöl ez leehet az izomláztól is.Szedjál kalciumot és iygál tejet!
2/4 anonim válasza:
Az izomgörcsökre inkább magnéziumot,de én azt javaslom beszélj a nőgyógyászoddal.Ha ő nem megbízható ilyen téren beszélj vagy másik orvossal vagy a védőnőddel,de mindenképpen beszélj szakemberrel.
3/4 anonim válasza:
Görcsökre valóban jobb a magnézium. A panaszokat-tüneteket célszerű először a védőnővel megbeszélni (ha normális), mert vele általában könnyebb felvenni a kapcsolatot.
4/4 anonim válasza:
szia, nyugodtan szedj Béres magnéziumot (napi 1) vagy magne B6-ot (ebből lehet napi 4-5 is) és elmúlik majd az izomgörcs. Én az elejétől szedem, és nincs görcs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!