Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik héttől kezdetetek...

Hányadik héttől kezdetetek kismamaruhákat hordani?

Figyelt kérdés
Kismamamnadrágot pl.
2015. dec. 3. 13:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Orsayben vettem treggingset annó még a terhesség előtt, ez nadrág is és mégis nyúlik, jól is néz ki, és csípőig ér, így ezt hordom még mindig, nem kellett kismamanadrágot vennem, mert jól el tudtam helyezni a pocakom alatt. Vannak amúgy ilyen bővítők sima nadrágokhoz. Én egyáltalán nem tervezek kismamanadrágot venni.

Egyéb kismamacuccom van felsőkből, 2 tunika, és 3 top, aminek hosszú a dereka és bele van varrva a melltartó. Mivel a laza fölsők elég divatosak most, így a terhesség alatt eddig összesen két felsőt vettem csak, kabátot pedig kaptam kölcsön.

2015. dec. 3. 15:22
 12/17 anonim ***** válasza:
Lemaradt, hogy a 28. héten járok, és elég nagy a hasam.
2015. dec. 3. 15:23
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem a felsőim még jók,homokóra testalkatom van.Viszont a csípőm,hasam miatt már a 15. héttől kellett a kismamanadrág.Milyen jó,hogy mostanában ilyen jó kis cuccok vannak nekünk kitalálva :)
2015. dec. 3. 15:48
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem tudok hetet írni, de hamar. Azt mondta a védőnőm, hogy hatalmasakat nő a hasam. Szerencsére nem a hízástól. A kismamanadrág nagyon jó dolog :)

25h km

2015. dec. 3. 16:49
 15/17 anonim ***** válasza:
9. héten, mert akkor már hűvösebb volt, előtte lenge nyári ruhákba jól elvoltam. A farmerom már elég korán kényelmetlenné vált
2015. dec. 3. 18:16
 16/17 anonim ***** válasza:
A 27. héttől. Nekem mindkétszer kicsi hasam volt.
2015. dec. 3. 19:05
 17/17 anonim ***** válasza:

Elso gyereknel a 25. het utan, addig jo volt a csiponadrag, de ez ugy, hogy sajnos mivel sokat is hiztam, ezert kellett vennem nagyobbat. Viszont a pocakom meg nem volt addig akkora, hogy megtartotta volna a terhesnadragot.

A masodik gyereknel valamivel hamarabb nott, illetve akkor nem hiztam, igy mar felidotol hordtam kismamanadragot es szoknyat, az elejen meg annyira puffadtam, hogy akkor foleg leggingsben jartam, vagy harisnyaban es ruhaban. De a terhesruha meg nagy lett volna.

2015. dec. 4. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!