Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik héttől kezdetetek...

Hányadik héttől kezdetetek kismamaruhákat hordani?

Figyelt kérdés
Kismamamnadrágot pl.
2015. dec. 3. 13:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Én a 20. héttől. Utána is még egy darabig fel tudtam venni a sima farmerjeimet, de már annyira nem volt kényelmes, főleg ülve nem. Mondjuk az még nem látszott a pocakomon, hogy babám lesz, inkább csak úgy tűnt, mintha meghíztam volna egy kicsit. De tisztán emlékszem rá, hogy ez a 20. heti ultrahang után volt, akkor tudtam meg, hogy kisfiú lesz, aztán örömömben bementem a H&M-be, hogy most veszek valami jó kis pasis göncöt a babának, de valahogy egyik sem tetszett, viszont úgy voltam vele, hogy ha már itt vagyok, akkor itt az ideje egy kismama farmernek. Amikor belebújtam, egyből megéreztem a különbséget, azóta csak ilyet hordok (na jó, meg itthon melegítőt, cicanacit, azok nem kismama fazonúak, de abból nekem nem is kell, jók a simák is).
2015. dec. 3. 13:59
 2/17 anonim ***** válasza:
30. hét környékén
2015. dec. 3. 14:01
 3/17 anonim ***** válasza:
15 hetes vagyok, de hamar kényelmesebb tréningnadrágokra cseréltem az otthoni ruháimat. Következő vásárlásom akkor lesz, ha már ezek sem lesznek jók :)
2015. dec. 3. 14:04
 4/17 anonim ***** válasza:
Kismamanadrágot én hamar mert a hasamnak nem volt kényelmes a farmerem (12.hét után). Felsőket mostanában kezdtem el, de csak 1-2, a többi jó még egyenlőre. Most akarok majd vásárolni. 17 hetes vagyok.
2015. dec. 3. 14:09
 5/17 anonim ***** válasza:
20 hetesen még nem kell, jók az eddigi cuccaim, max a farmer szoros kicsit, ha ülök, meg mondjuk kaja után. Klasszikus kismama cuccokat szerintem nem nagyon fogok venni, max 1 nadrág.
2015. dec. 3. 14:25
 6/17 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! CsaK MERT 6+2 nagyon szorít az összes nadrág. tudom ez a puffadás, de nagyon rossz.
2015. dec. 3. 14:30
 7/17 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele mint te kérdező. 7+4 naposan
2015. dec. 3. 14:34
 8/17 anonim ***** válasza:
Első babánál 24 hetes kor körül kellett a kismamanaci, de addigra a sajátok közül csak pár volt jó, második terhességkor úgy a 19. héten már kellett, kényelmesebb volt.
2015. dec. 3. 14:38
 9/17 anonim ***** válasza:
Én is nagyon hamar, talán 7-8 hetesen már alig jöttek fel a nadrágok, szoknyák. Második terhességnél szintén, csak addigra már volt egy mérettel nagyobb ruhatáram.
2015. dec. 3. 14:39
 10/17 anonim ***** válasza:

Kismamanadrágot kb 12-14. héttől, bár a pocakom csak 22 hetesen kezdett látszódni. De valahogy kényelmetlenül szorított már a sima nadrág. Kigombolva meg nem akartam hordani.

2 kismama farmerom volt, más nem kellett végig. Nem volt egyéb kismama cuccom.

2015. dec. 3. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!