Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ajánlanátok kérlek olyan...

Ajánlanátok kérlek olyan boltot Budapesten, ahol lehet kapni kismamaruhákat, de azért nem kerül egy vagyonba?

Figyelt kérdés
Meg lehet kövezni, de nem szeretnék 20 ezer forintot kiadni egy nadrágért, amit 2-3 hónapig hordok.

2014. dec. 21. 11:51
 1/8 anonim ***** válasza:

H&M.

Jó minőségű, nem megfizethetetlen árkategória.

De azt ugye tudod, hogy nem csak 3 hónapig fogod hordani ezeket a kismama ruhákat ;)

2014. dec. 21. 12:27
 2/8 anonim ***** válasza:
A Lidl-be is szokott lenni, bár nem állandóan.
2014. dec. 21. 13:05
 3/8 A kérdező kommentje:

A H&M pont a drágább kategória szerintem, ha nem vagyok kismama, akkor sem vásárolok ott, mondjuk ennek nem csak az ár az oka.

Amire gondoltam, az mondjuk nadrág 5-6 (ezt még találtam a C&A-ban), felső 2-3 ezer forint, inkább ez utóbbiakkal van gondom, mert ebből azért több kell, és a butikokban ez is 6-8 ezer forint, amit én sokallok. Valami kínai szintű dolog is megfelelne nekem, nem ragaszkodom a plázában vásárláshoz, sőt.

Ami azt illeti hogy nem csak 2-3 hónapig hordom: azért a ruháért sem szívesen adok ennyit, amit fél évig hordok. Mert max annyi lesz, ugyanis áprilisban szülök.

2014. dec. 21. 13:22
 4/8 anonim ***** válasza:
én az aprod.hun vasaroltam, két polot egy nacit ugyanattol, 3000 ftba kerult....szinte ujak.
2014. dec. 21. 13:54
 5/8 LadyLoss ***** válasza:

Én a Hádában találtam jó pár felsőt, pulóvert ami pont olyan mint egy kismama felső. Talán eredetileg az is volt.

Nem kerültek sokba.

2014. dec. 21. 13:58
 6/8 anonim ***** válasza:
H&M-ben vettem farmert, volt a C&A-ban is. Vettem már az Auchanban, Tescoban, turiban. Újan 7-8000 körül volt a nadrág. De érdemes figyelni a Brendon oldalán az akciós ruhákat, ki lehet fogni. Akció nélkül horrordrága.
2014. dec. 21. 14:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Én a HelloMamiban vettem nadrágot tavasszal 5000-ért. Felsőket nem nagyon vettem, a lengébb fazonúak gyakorlatilag végig jók voltak rám.
2014. dec. 21. 16:22
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! :)
2014. dec. 22. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!