Ajánlanátok kérlek olyan boltot Budapesten, ahol lehet kapni kismamaruhákat, de azért nem kerül egy vagyonba?
H&M.
Jó minőségű, nem megfizethetetlen árkategória.
De azt ugye tudod, hogy nem csak 3 hónapig fogod hordani ezeket a kismama ruhákat ;)
A H&M pont a drágább kategória szerintem, ha nem vagyok kismama, akkor sem vásárolok ott, mondjuk ennek nem csak az ár az oka.
Amire gondoltam, az mondjuk nadrág 5-6 (ezt még találtam a C&A-ban), felső 2-3 ezer forint, inkább ez utóbbiakkal van gondom, mert ebből azért több kell, és a butikokban ez is 6-8 ezer forint, amit én sokallok. Valami kínai szintű dolog is megfelelne nekem, nem ragaszkodom a plázában vásárláshoz, sőt.
Ami azt illeti hogy nem csak 2-3 hónapig hordom: azért a ruháért sem szívesen adok ennyit, amit fél évig hordok. Mert max annyi lesz, ugyanis áprilisban szülök.
Én a Hádában találtam jó pár felsőt, pulóvert ami pont olyan mint egy kismama felső. Talán eredetileg az is volt.
Nem kerültek sokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!