Hallottatok már ilyet? O. O
Hazautaztam a szüleimhez több mint egy hétre látogatóba,a város ahol élek az orvosommal együtt 400 km-re van tőlem.
Veszélyeztetett terhes vagyok,így bármikor bármi oda nem illő észlelés,azonnal orvos.Orvoshoz is szuroltam mert hirtelen minden terhes tünetem ami erősen volt addig minden eltűnt,a melleim a terhesség előtti kiinduló állapot...megijedtem,inkább bementem a kórházba.
Az orvos aki vizsgált orosz,töri a magyart,nehezen értettem amit mond.
...és itt jön a lényeg!!!
Lassan 9 hetes vagyok,az UH-n az embrió mellett volt egy kb 3 cm-es hosszúkás "folt" ami mintha a kicsihez kapcsolódott volna és azt mondta az orvos, hogy "valami bezáródik, de hogy annak még nem kellene ott lennie ő ezt nem érti"...
Nem is magyarázta meg a mondandóját,azt mondta a baba amúgy rendben, mehetek haza.
Hallott már valaki hasonlóról? Vagy mi lehetett az,amit látott? Méhlepény kezdemény? De az még korai.
Válaszokat nagyon szépen köszönöm előre!
Nem tudom mi lehetett az, de azzal tisztában vagy, hogy ha táppénzen vagy akkor nem utazgathatsz sehova?
Így, hogy még egészségügyi ellátást is igénybe vettél a lakhelyedtől távol, számíthatsz egy oepes felülvizsgálatra, ami annyit tesz, hogy fizetheted vissza a táppénzt csalás miatt.
Tisztában vagyok vele igen!
De itt egyáltalán nem ez volt a kérdés és úgy gondolom, hogy a többi részéhez senkinek semmi köze és főleg nincs jogod pálcát törni felettem.
Azt írtam,hogy látogatóba....de tudod akkor leírom,hogy azért kockáztattam meg az utazást mert édesányám elhunyt és segítenem kell a temetés részleteiben!...és ez az a helyzet, hogy egyáltalán nem érdekel az OEP!!!...
Amúgy igen,a foltra gondoltam...
Járok magánrendelésre, van fogadott orvosom ő azt mondja 8.hét.
A védőnőm azt,hogy 9-10.
Látott már sürgőségin másik nőgyógyász ő is többet mondott mint a saját orvosom. Kb annyival mint a védőnőm.
én még nem hallottam ilyenről. nem is tudom milyen "foltra" gondolhatott.
szerintem ha hazamentél keresd fel az orvosod és mond el neki. ő biztosat fog mondani.
sajnálom az apukát.
Csak egy tipp: Hematóma nem lehet? Ha hazamentél, szerintem is nézesd meg magad egy másik orvossal.
Részvétem anyukád miatt! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!