Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is bepánikol terhesség...

Más is bepánikol terhesség alatt, hogy mi lesz ha meglesz a baba?

Figyelt kérdés

Tegnap este totál bepánikoltam. Odamentem a férjemhez és elkezdtem sírni hogy én semmit nem fogok tudni csinálni a babával. Alkalmatlan vagyok rá meg különben is balf * sz vagyok. És mi van ha leejtem??? ÚrIsten mit vállaltam én, ezt úgy értve h nagyon szeretem a kisbabánkat már most is és tudom hogy nagyon nagy felelősséggel tartozom, de ehhez képest alkalmatlan vagyok anyának! És ne mondja senki h majd minden jön magától mert mi van ha nálam nem? Ha figyelmetlem leszek és kárt teszek benne? Vagy csak simán nem tudom ellátni? Most úgy érzem nem nyugszom meg de hát te leszel/vagy az anyja tudni/érezni fogod mi kell/jó neki! És ha nem?

A szüléstől nem félek (még), ott majd lesz valami..- de majd otthon ott leszek egy kisbabával aki csak rám számíthat! Miközben én a világ legnagyobb balfékjének érzem magam!

(30 hetes vagyok most.)

Más is volt így? Mit csináltatok?

#félelem #alkalmatlanság #terhességi pánik
2015. nov. 27. 08:31
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Amúgy minnél több videót nézek meg és cikket olvasok el annál hülyébbnek érzem magam. Kicsit kezdem magam úgy érezni mint anno a vizsgáim előtt: nem tudok semmit! Pedig ez lesz a legnehezebb vizsga a leghosszabb, de a legszebb is :)
2015. nov. 28. 08:14
 12/16 A kérdező kommentje:

Miért tűnt el a blogos-linkes válasz?

Mindenkinek zöld kezet adtam :)

2015. nov. 30. 07:43
 13/16 anonim ***** válasza:
Szia! törölték a válaszomat, mert az admin szerint, idézem "reklámozom a weblapomat és az tilos, ki fognak tiltani":D
2015. nov. 30. 08:27
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

olvasd a Suttogó titkai c könyvet

és beszélgess sokat maj da kórházi csecsemúsökkel, a fürdetést is utatják,, szoptatásban is segítenek

2015. dec. 9. 21:36
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha ott lesz a kezedben a pici, csak rá kell már figyelned, hamar ráérzel majd, hidd el, tudom, most nem hiszed, pedig de.:))))

Hogyan is ejtenéd le, hiszen két kézzel fogod majd rendesen.:)

Figyelj, egyébként szerintem mindenkinek vannak ilyen gondolatai, csak nem mondja el esetleg. Teljesen természetesek ezek az érzések, ez tényleg ilyen vizsga előtti drukk, hogy mindent jól csinálj aztán.:)

Én azt csináltam, hogy elképzeltem egy napunkat, és amit tudtam, képzeletben megoldottam, már annyival könnyebb volt, és ez megnyugtatott.

2015. dec. 10. 13:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Én is úgy vagyok mint te, a szüléstől nem félek, csak attól, hogy utána mit kezdek a babával? Én is rettegek attól hogy elejtem majd, vagy rosszul fogom meg és fájdalmat okozok neki, ne adj isten nem öltöztetem be eléggé és megfázik, vagy túlzottan sok ruhát adok rá és rámelegszik, attól fog tüdőgyulladást kapni. Ellentétben veled, mi nem terveztük a babát, abban a hitben tartott a doki, hogy meddő vagyok, ennek ellenére csak egyszer nem védekeztünk. Nehéz volt megemészteni a 2 csíkot, bár persze azért örültem is neki, de sajnos már nagyon bánom, gondolkodtunk az abortuszon... 25h km
2015. dec. 10. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!