Igaz, hogy ha a baba pulzusa 140 alatt van a terhesség alatt, akkor kisfiúra számíthatunk, míg, ha felett kislányra?
a lassabb szívverés arra utalhat, hogy aszik, vagy félig alszik, vagy autista, mivel ezek összekeverhetők, ezért muszáj ébreszteni, ébren tartani a babát, ezért so anyuka cukrosat, vagy csokit eszik nst előtt
a magas szívverés meg down kórra utalhat
Amikor néznek egy szívhangot, az egy pillanatnyi kiragadott ritmus. Múlt héten volt egy ctg-m, fél óra, kb. 125-155 között ingadozott a pillanatnyi szívverés/perc. Amúgy kisfiú. :) Szerintem nincs összefüggés.
31 hkm
Nàlam bejött. Első ezt ìgy honnan?!
140 volt a fiam pulzusa és ez normàl ébrenléti lapotban mért eredmény. A végén fàjàsoknàl volt magasabb csak. Baràtnőmnek is 140 körül volt,neki is fia lett.
Amúgy szerintem kb ez is öröklött egyrézzt,màsrészt ugyanolyan tipp,mint pl a has alakja utàni tipp( mondjuk az nem jött be)
Kedves első, Down esetén gyakoribb a pmirigy alulműködês, kb minden tizedik downosnál előfordul. Ez pedig pont bradycardiával jár.
Mellélőttél.
7-es akkor fordítva,
ha túl alacsony down kórra utal
a kérdés tekintetében édes mindegy, a lényeg, hogy nem a magzat nemét határozzák meg vele, ezért sem javítottam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!