Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Igaz, hogy ha a baba pulzusa...

Igaz, hogy ha a baba pulzusa 140 alatt van a terhesség alatt, akkor kisfiúra számíthatunk, míg, ha felett kislányra?

Figyelt kérdés
Kinek vált ez be? Köszönöm :)
2015. nov. 20. 22:30
 1/10 anonim ***** válasza:
15%

a lassabb szívverés arra utalhat, hogy aszik, vagy félig alszik, vagy autista, mivel ezek összekeverhetők, ezért muszáj ébreszteni, ébren tartani a babát, ezért so anyuka cukrosat, vagy csokit eszik nst előtt

a magas szívverés meg down kórra utalhat

2015. nov. 20. 22:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, az én babómnak 143 volt és kislányom lesz.
2015. nov. 20. 22:33
 3/10 anonim ***** válasza:
71%

Amikor néznek egy szívhangot, az egy pillanatnyi kiragadott ritmus. Múlt héten volt egy ctg-m, fél óra, kb. 125-155 között ingadozott a pillanatnyi szívverés/perc. Amúgy kisfiú. :) Szerintem nincs összefüggés.

31 hkm

2015. nov. 20. 22:42
 4/10 anonim ***** válasza:
71%
Nem, mert ahogy neked sem mindig ugyanannyi a pulzusod, a babának sem. Nem tudom hány hetes vagy, de majd ha a végén leszel és járni fogsz ctg-re látni fogod, hogy attól függően, hogy pihen, vagy aktív éppen, vagy Te jól bekajáltál csokiból, vagy épp nem ettél semmit stb. a baba pulzusszáma változik. Volt hogy egy fél órás ctg alatt volt neki mondjuk 120 is, meg 160 is..
2015. nov. 20. 22:50
 5/10 anonim ***** válasza:
tuti nem igaz - van két fiam.
2015. nov. 20. 23:23
 6/10 anonim ***** válasza:
30%

Nàlam bejött. Első ezt ìgy honnan?!

140 volt a fiam pulzusa és ez normàl ébrenléti lapotban mért eredmény. A végén fàjàsoknàl volt magasabb csak. Baràtnőmnek is 140 körül volt,neki is fia lett.

Amúgy szerintem kb ez is öröklött egyrézzt,màsrészt ugyanolyan tipp,mint pl a has alakja utàni tipp( mondjuk az nem jött be)

2015. nov. 21. 04:35
 7/10 anonim ***** válasza:
36%

Kedves első, Down esetén gyakoribb a pmirigy alulműködês, kb minden tizedik downosnál előfordul. Ez pedig pont bradycardiával jár.

Mellélőttél.

2015. nov. 21. 06:47
 8/10 anonim ***** válasza:
47%
Igen, és ha jó sok csokit eszel vizsgálat előtt, akkor a máskor fiúnak mondott magzatod nemet vált. Na ne röhögtess.
2015. nov. 21. 13:28
 9/10 anonim ***** válasza:
62%

7-es akkor fordítva,

ha túl alacsony down kórra utal

a kérdés tekintetében édes mindegy, a lényeg, hogy nem a magzat nemét határozzák meg vele, ezért sem javítottam!

2015. nov. 21. 21:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Kössz a lepontozàst... Eszetekhez mérem.
2015. nov. 22. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!