Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Picit fáj a torkom, mit...

Picit fáj a torkom, mit csináljak vele hogy ne legyen rosszabb? 30 hetes vagyok

Figyelt kérdés
Gyümölcsteát iszogatok, meg kamilla teát is akarok inni egy bögrével. Ezen kivűl mit tehetnék még?
2008. szept. 13. 18:00
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja, meg Halls cukorkát is eszegetek.:) De eddig nem javult.:(
2008. szept. 13. 18:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Ne forró, hanem szobahőmérsékletű teát igyál, vagy picit hidegebbet. A langyos mézes-citromos víz is sokszor beválik. (kinek a hidegebb, kinek a melegebb, nekem a hideg) Ne suttogj! Az nemhogy nem segít, de még ront is a helyzeten. Pihenj. Jó idő van, szellőztess, a friss levegő jót tesz. Esetleg térj be egy patikába, s kérdezd meg tudnak-e javasolni valamit, amit terhesség ideje alatt is bátran használhatsz. Sajnos több tippem nincs, amit még ajánlani tudnék azok a különböző teakeverékek, de azokról nem tudom melyik hogy hat a babára (bár egy jobb teaházban vagy herbáriában ezt is meg tudják mondani).
2008. szept. 13. 18:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Citrom,méz,teában v.akár magában is,C-vitamin,Lándzsás útifű szirup,negró,meleg tea minden mennyiségben
2008. szept. 13. 18:17
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket, remélem nem leszek beteg!!
2008. szept. 13. 18:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem a fent említettek mellett az is bejön, ha a torkomra tekerek egy kendőt, és azzal alszok. Reggelre semmi bajom. Jobbulást!
2008. szept. 13. 18:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia, langyos vízbe rakj sót, és azzal gargalizálj! Tudom hogy főleg most hányingerkeltőnek tűnhet, de nagyon jól fertőtleníti a torkot, és gyulladáscsökkentő is!!! I
2008. szept. 13. 19:44
 7/9 anonim válasza:
Nekem a doki hársfa teát mondott mézzel, állítólag a méz fertőtlenít. Ezen kívűl lándzsás utifű teát is ihatsz. A patikában adtak glycoseptet, amivel gargalizálnom kellett, az sokat segített és szerintük ennek így nincs ideje felszívódni így a babát sem bántja. Ellenben minden mentolos cucctól, pl. strepsils vagy más cukorka eltiltottak.
2008. szept. 13. 21:10
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Kérdezz rá a patikában, hogy ennyi idős terhesen lehet-e még használni a Bioparox spray-t, nekem a védőnő ezt ajánlotta korábbi időszakra.

2008. szept. 14. 10:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Előző hozzászóló vagyok. Korábbi válaszolóra reagálva megemlíteném, hogy nekem szülést követően a kórházban kifejezetten a Strepsils cukorkát ajánlotta a doki -altatásnál felsértették a nyelőcsövem- mert az szoptatás mellett is alkalmazható..
2008. szept. 14. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!