Picit fáj a torkom, mit csináljak vele hogy ne legyen rosszabb? 30 hetes vagyok
Figyelt kérdés
Gyümölcsteát iszogatok, meg kamilla teát is akarok inni egy bögrével. Ezen kivűl mit tehetnék még?2008. szept. 13. 18:00
1/9 A kérdező kommentje:
Ja, meg Halls cukorkát is eszegetek.:) De eddig nem javult.:(
2008. szept. 13. 18:10
2/9 anonim válasza:
Ne forró, hanem szobahőmérsékletű teát igyál, vagy picit hidegebbet. A langyos mézes-citromos víz is sokszor beválik. (kinek a hidegebb, kinek a melegebb, nekem a hideg) Ne suttogj! Az nemhogy nem segít, de még ront is a helyzeten. Pihenj. Jó idő van, szellőztess, a friss levegő jót tesz. Esetleg térj be egy patikába, s kérdezd meg tudnak-e javasolni valamit, amit terhesség ideje alatt is bátran használhatsz. Sajnos több tippem nincs, amit még ajánlani tudnék azok a különböző teakeverékek, de azokról nem tudom melyik hogy hat a babára (bár egy jobb teaházban vagy herbáriában ezt is meg tudják mondani).
3/9 anonim válasza:
Citrom,méz,teában v.akár magában is,C-vitamin,Lándzsás útifű szirup,negró,meleg tea minden mennyiségben
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket, remélem nem leszek beteg!!
2008. szept. 13. 18:26
5/9 anonim válasza:
Nekem a fent említettek mellett az is bejön, ha a torkomra tekerek egy kendőt, és azzal alszok. Reggelre semmi bajom. Jobbulást!
6/9 anonim válasza:
Szia, langyos vízbe rakj sót, és azzal gargalizálj! Tudom hogy főleg most hányingerkeltőnek tűnhet, de nagyon jól fertőtleníti a torkot, és gyulladáscsökkentő is!!! I
7/9 anonim válasza:
Nekem a doki hársfa teát mondott mézzel, állítólag a méz fertőtlenít. Ezen kívűl lándzsás utifű teát is ihatsz. A patikában adtak glycoseptet, amivel gargalizálnom kellett, az sokat segített és szerintük ennek így nincs ideje felszívódni így a babát sem bántja. Ellenben minden mentolos cucctól, pl. strepsils vagy más cukorka eltiltottak.
8/9 anonim válasza:
Szia!
Kérdezz rá a patikában, hogy ennyi idős terhesen lehet-e még használni a Bioparox spray-t, nekem a védőnő ezt ajánlotta korábbi időszakra.
9/9 anonim válasza:
Előző hozzászóló vagyok. Korábbi válaszolóra reagálva megemlíteném, hogy nekem szülést követően a kórházban kifejezetten a Strepsils cukorkát ajánlotta a doki -altatásnál felsértették a nyelőcsövem- mert az szoptatás mellett is alkalmazható..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!