Hányadik héten kell mennem védőnőhöz? 6,8 vagy később?
Figyelt kérdés
2015. nov. 26. 11:27
11/12 anonim válasza:
Amikor már van papírod a terhességről, tehát egy uh lelet, amin rajta van, hogy mekkora a baba, dobog a szive. A kiskönyvet ő állítja ki, és régen ő is küldött laborra, most az új szabály szerint a felelős személy, azaz a dokimnak kell. De majd meglátjuk. Szóval, ha már van ilyen leleted, menj, mert neki fel kell venni az adataidat, és a kiskönyvet kiállítani stb. A kiskönyv fontos, abba írnak majd mindent és abban látják az előzményeket.
12/12 anonim válasza:
Nekem az orvosom kérte, hogy 12 hetes uh-ra legyen kiskonyvem. És 6 hetesen azt mondta még ne menjek. 9 hetes koromban hívott vissza, akkor mondta, hogy kellene védőnőhöz is menni. 10 hetesen voltam. Nincs jelentősége amúgy. 6-12 hetes kor között valamikor ha van papír a terhesség megállapításáról de sokan 12 hetes kor után mennek és abból sincs semmi. De ez sok mindentől függ, nekem pl ő adta a beutalókat és háziorvossal pecsételtettem le, jobb helyeken nőgyógyász adja, akkor azért sem kell sietni védőnőhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!