Hányadik héttől vesz terhes állományba a nőgyógyász? Mikor adja ki a papírokat a védőnőhöz, laborba stb? Csak ha már van szívhang?
velem a 16. hétig semmit se tisztázott, azt mondta, "errefelé gyakran megesik" hogy mégsem tartják meg a gyereket, és akkor ő hiába dolgozott a papírokkal....
(Budapest, 22. kerület)
Köszönöm a válaszokat!
Kedves Utolsó!
Én is a 22. kerületbe megyek, ott voltam ez előző babámmal is, és (hála égnek) nem volt ilyen tapasztalatom! Az orvos mondta ezt vagy a védőnő? Én anno voltam 4 majd 8 hetesen, de mivel (gondolom akkor Te is tudod) időpontot csak jövőre lehet kapni, nem szeretnék két alkalommal is 3-4 órát várni. Ha terhes gondozásba vesz, akkor meg már megoldott, akkor csak 1-2 óra várakozás van a terhes gondozónál :)
Nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz tapasztalatod volt! Én H. S-hoz jártam amúgy.
6-7 hetesen már oda adja az intézni valót.
Terhes állományba akkor vesz fel amikor akarod,de a körzeti orvos is felvehet! :)
Szia!
Én vagyok a 22. kerületi :)
Barna doktornál voltam, az első 16 hétben rendes nőgyógyászatra jártam, ahol biza végig kellett ülni 2-3 órát, mert ennyire előre bár beteltek az időpontok :/
lehet, hogy csak rosszkor mentem, nyugdíjasszezonban...
Lényeg a lényeg, 16 hétig sima rendelésre mentem, időpont nélkül, de addig is el lett végezve minden vizsgálat, szűrés, miegyéb, nem kell kell aggódni :)
Neked mit a tapasztalataid?
Köszönöm szépen a válaszokat ismét!
Kedves 22. Kerületi! :)
Én Holba doktorhoz jártam végig (Barnáról is jót hallottam pedig...)és jó tapasztalat volt abszolút leszámítva a tényt, hogy órákat kell várni a bejutásra. Jövőhéten tudok elmenni és akkor már el is akarok, hogy nézzen meg, mert hiába van 3 pozi tesztem, meg nem is jött meg, de olyan hihetetlen, hogy második próbálkozásra sikerült a kistesó :)Akkor leszek 5+6 hetes, úgyhogy még biztos nem lesz szívhang és visszarendel egy héttel később, de már nem bírom ki, főleg, hogy a férjem csak 10 nappal később lesz utána szabad (addig megesz a fene, hogy mi a helyzet a kis magzatommal:) )
De összegezve jó tapasztalat volt minden (vizsgálat, ultrahang), kedves volt, ezért is nem szívesen mennék máshoz. Mikor szabadságon volt, akkor voltam Parrag doktornál (első alakalommal furcsa volt a stílusa, de már 2 alkalommal igazán barátságos volt ő is)
Szép napot kívánok mindenkinek! :)
Terhes állományba vételt úgy értitek, hogy utána már ne kelljen dolgozni?
Ha igen akkor a nőgyógyász csak javaslatot tesz és a házi orvos ír majd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!