Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baba vagy mensi? Tapasztalt...

Baba vagy mensi? Tapasztalt kismamák, mi a véleményetek? Nagyon örülnék ha már én is ebbe a topikba tartoznék hivatalosan is de. Ez miért nem egyértelmű?

Figyelt kérdés
Febr. 13-án volt az utolsó mensim 28-30 napos a ciklusom. 6 napja csak mensigörcseim voltak úgyhogy elmentem a dokimhoz, a görcsölés miatt, megnézett hüvelyi uh-gal is és azt mondta, hogy meg van nagyobbodva a méhem és vastag a méhnyálkahártyám 14mm, de azt mondta, hogy ebből még bármi lehet. Azon kívül, hogy mensi görcseim vannak semmi más tünetem nincs, hámlik a m.bimbóm(?).Mi a véleményetek?
2010. márc. 21. 11:43
 1/6 anonim ***** válasza:
teszt?
2010. márc. 21. 11:48
 2/6 anonim ***** válasza:
teszt?
2010. márc. 21. 11:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Látatlanban mi sem vagyunk okosabbak a dokinál. A vérzés elmaradása körüli napokban még nem igazán lehet a terhességet ultrahanggal igazolni, ezért mondta a doki, hogy még bármi lehet a dologból. A tesztek hamarabb "látják" a terhességet mint a dokik.
2010. márc. 21. 11:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Túl korán voltál dokinál, persze, hogy nem tudott biztosat mondani, először a teszttel kellett volna próbálkozni, és csak utána dokihoz menni, nem is értem, mért nem csináltál eddig. Mért jobb az, hogy többször felteszed ide a kérdést, és tőlünk várod a választ...mivel tudunk mi biztosabbat mondani? Nagy lány vagy már, csinálj tesztet és kész, ne itt ámíttasd magad, mert az nem biztos, a teszt meg ilyenkor már megmondja a tutit.
2010. márc. 21. 13:20
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget és bíztatást, remélem ha már én is babás leszek nem fogok így válaszolni annak aki már 6 éve próbálkozik és minden nyavaján túl van,azért nem tesztelek mert a legutóbbi terhességem ami sajnos ismét nem maradt meg az csak 3 hét késés után mutatott pozitívat.

De azért köszi

2010. márc. 21. 15:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de olyan érzésem van, hogy baba lesz.Legalábbis valószínűnek tartom azért, mert a méhed meg van nagyobbodva.Egy havi vérzés előtt, csak úgy, nem nagyobbodik meg.A nyálkahártya vastagságra nem tudok mit mondani, fogalmam sincs, milyen vastag szokott lenni egy vérzés előtt.Nem mondom, hogy éld bele magad, de van rá esélyed.A görcsölést okozhatja baba is.Nekem pl. kb. a 10. hétig volt mindjárt megjön érzésem.Igaz, hogy nem görcs volt, hanem inkább szurkálás.Elhiszem, hogy félsz megcsinálni a tesztet, de most az lenne a legokosabb.Mert az orvos egyelőre nem fog látni semmit.Csináljátok meg a pároddal közösen!
2010. márc. 21. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!