4D-s kép! Ugye egyértelmű?
Ugye már 1000%-ra vehetem, hogy KISFIÚ???
:D
Mondjuk itt annyira nem látszik...
Már most Kisfiús :)
A szonográfus mégis azt mondta, hogy 50-50%
Miért?
ilyenkorm ég nem mernek konkrétumot mondani, mert lehet, hog a duzzadt nagyajkak néznek ki kukacnak, vagy épp a köldökzsinórt látják. Amúgy nekem egyértelműen kisfiúnak látszik, de pl. az én lányom 30 héten át (!!!!!!!!!) sorozatosan kisfiú volt.... !!!!
Aztán mi is elszaladtunk a 4D genesisékhez (mindkét gyerekemet ott néztük meg) és ott egyértelműen kiderült, h ő is kislány lesz :DDDDDDDD
szia,
nagyon fiús dolog van a lábacskái között :) szerintem is kisfiú!! gratulálok!!
Ági
Nekem a dokim mondta annak idején, hogy ilyenkor még nehéz megmondani, mert a kislányok csiklója ilyenkor nagyon hasonlít a fütyire. Szóval azért még ne fessétek kékre a szobát, majd a következő után esetleg! :)
Jó babavárást!
Nekünk nagyon egyértelmű volt, hogy kislány, telibe megmutatta magát állandóan, de a dokim egyszer sem mondott az elején semmit sem 100%-ra. S végülis nem is baj, mert az az rosszabb, ha beleéled magad, és kiderül, hogy más nemű.
Amúgy fiúnak tűnik a babád.
Köszönöm, hogy írtatok!
Én is minden jót kívánok!
Szerintem okos volt az orvos hogy 50-50%-t mondott. 12 hetesen minden magzatnak egy pöcök van a lába között amiböl vagy kuki vagy csikló lesz. vagy is még ilyenkor egy normális orvos nem mond semmit sem.
Amikor már egész biztosat tidnak mondani az a 20-ik hét környéke. Lehet kisfiad lesz, de ez nem egyértelmü.
De szerintem neked ha lányod lesz nagyon elleszel keseredve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!