Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van aki nem szerette/szereti...

Van aki nem szerette/szereti a terhességet?

Figyelt kérdés
2015. nov. 24. 12:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

nekem borzasztó volt egészséges életmódot erőltetni

(no cigi, no kávé, no energiatal, pihenni amikor tudok, enni főtt ételt, venni vitamint, főleg folsavat, nem idegeskedni, nem stresszelni, nem rohangálni napi kilómétereker, nem húzgálni a berendezést és rendezni a lakást, nem ülni guggolni huzamosan, sorolhatnám még, nekem kegyetlenek ezek a szabályok)

2015. nov. 24. 14:42
 12/13 anonim válasza:
100%
Én sem érzem azt a "húdecsodálatos" érzést. Persze nagyon örülök a babának, szoktam simizni meg zenét hallgattatni vele, nagyon szeretjük már most! :) De nem vagyok olyan rózsaszín ködben mint sok kismama.. Sokkal jobban várom azt, hogy itt legyen már a baba. Nem híztam el eddig, nincsenek problémáim, szóval nem erről van szó.. egyszerűen nem olyan típus vagyok, aki röpköd a terhességétől.
2015. nov. 25. 12:24
 13/13 anonim ***** válasza:

"Leiden és Clexane?

A harmadik hónapnyi adag szedésétől 90 %-osan írja fel az orvos hematológus szakvéleménye nélkül is.

Próbáld te magad beadni, sokkal kevésbé fáj. Nekem csakis akkor puklisodott ill. lett lila, ha más adta be (akkor is ha szakember)."

Nem, Fraxiparine és antifoszfolipid-szindróma. Nekem nem írják fel (csak eü emeltre), mert a családban nem volt még, nem Leiden, és nem bizonyított, hogy ez okozta az előző vetélésem.

Jó ötlet lenne, hogy adjam be én, de akkor a férjem kimarad a buliból, és így ő is tevékenynek érzi magát a terhességemben, amiben egyébként szegény nehezen tud részt venni, pedig nagyon akar.:)

2015. nov. 25. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!