Pánikbeteg kismamák, hogy viseltétek a terhességet (első trimeszter)?
Én még csak 5 hetes terhes vagyok, és 3 éve mellőzött a pánikroham... amikor kiderült hogy terhes vagyok 2 hete, elkezdtem csökkenteni a gyógyszeremet, dokim javaslatára, erre lett is 2 rohamom. Teljesen elvagyok keseredve, hisz 3 éve semmi bajom nem volt :(
Nem úgy szokott lenni hogy terhesség alatt elkerüli a nőt?
Vagy csak az első trimeszter hormonjai szórakoznak velem?
Ha 3 éve nem volt panikrohamod, minek kellett az alatt gyógyszert szedni? Az az orvos se normális. ... Mivel tudatosul benned, hogy kevesebb gyógyszert szedsz, magadnak okozod a pánikot.
A terhesség mindenkinél mást hozhat ki. Van, akinek megszűnés a rohamai, van, akinek még fokozódnak. Keress egy normalis orvost, aki leállít a gyógyszerröl és pszichoterápiaval segít
Nekem addig nem volt bajom, amíg nem jött az iszonyú hànyás.
Valószínű felborult az ion-háztartás, ez hozott fizikai problémákat, ez pedig pánikot.
Én nem szedtem gyógyszert, de van egy homeós cucc, ami segít, ha érzem, baj van.
Amúgy már sokkal jobb, megszoktam a terhessèget is, de azért várom már, hogy megszülessen, vhogy nyugodtabb leszek, ha nem bennem lesz :)
19 hetes vagyok.
Még annyit hozzászólnék, hogy:
Ha 3 éve nem volt pánikrohamod, az nem azt jelenti, hogy a gyógyszert elhagyhatod. A gyógyszernek köszönheted, hogy nincs rohamod. Egyértelmű, ahogy elhagyod úgy jön a roham mert nincs ami gátolja. Sok év a felépülés, ha egyáltalán sikerül sajnos. Attól is függ, hogy mennyire súlyos a betegség, mert van enyhe lefolyású is. Én a súlyosabba estem bele, maga a pokol amiken átmentem és amiket átéltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!