Kismamák, anyukák! Ti is aggódtatok sokat első trimeszter alatt? Mivel nyugtattátok magatokat?
A terhesség végig lehet vetélés/koraszülés.
Azzal nyugtasd magad, hogy az idegeskedés segíteni biztos nem fog, ártani viszont árthat.
Előrébb vagy azzal, hogy idegeled magad? Nem. Akkor meg nincs értelme.
Tereld el a gondolataidat munkával, sporttal.
Két vetélésem volt tavaly (10. és 16. héten), tehát igen, félek. Viszont most nincsenek az akkori tüneteim (barnázás) és szedek gyógyszert, így ez a tudat segít.
Szerintem nem múlik el, amíg kezünkben nem lesz a gyerek, de arra szoktam gondolni, hogy már meg van írva, hogy jön-e, és ha igen, akkor jön is.
9 hkm
kerdezo? minden oke veled,veletek?
én 5 hetes vagyok,es ugyanugy felek azoktol amiket leirtal. 4 honapja elveszitettem a 9 hetes kis angyalkamat. bizom benne,hogy minden rendben lesz,9 nap es megnez az orvos! irj majd!
01-02 15:15
Bocsi, csak most láttam a válaszod. Igen, hálistennek minden rendben, 35 hetes vagyok már :)
És veled?
Szia :)
En csak 17hetes leszek. Eddig minden oke. Örülök h veletek is :)
Kisfiú vagy kislanyod lesz? :)
Kisfiú :)
Sok egészséget neked továbbra is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!