Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van aki nem szerette/szereti...

Van aki nem szerette/szereti a terhességet?

Figyelt kérdés
2015. nov. 24. 12:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2015. nov. 24. 12:11
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem volt vele bajom. Ugyan úgy csináltam mindent,nem fájt semmim,rosszul se voltam és a mozgással se volt bajom.

A szülésben ,nálam császár volt, meg semmi jót nem látok a végeredményen kívül.

2015. nov. 24. 12:20
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem az, hogy nem szeretem, de nem is érzem azt a csodálatos eufóriát, amiről beszélnek a nők.. Mikor mondja valaki, hogy élete legszebb periódusa volt.. Hát nem tudom, szerintem sokkal szebb lesz, mikor meglesz a baba. Még csak 19 hetes vagyok, nem is igazán érzem még, csak nagyon ritkán, mintha.. Ami eddig volt, sok stressz, komplikációk, bonyodalmak... Nagyon szeretnék már otthon maradni, mert nehezen birom a munkát, de itt nem írnak csak úgy ki, ha akarom, ok nélkül. Szóval egyelőre nem olyan szuper, várom, hogy otthon lehessek, pihenhessek, rendezzem a babaszobát, felkészüljek a szülésre. Mert eddig kb csak annyit érzek, hogy nehezebb ülni, fáj a hátam, fáj a fejem, fáradékony vagyok, és mégis ugyanúgy kell teljesítenem munkában, mint előtte.
2015. nov. 24. 12:28
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

A másodikat nem szerettem. Az elsővel semmi bajom nem volt, csak nőtt a hasam.

De a második szörnyű volt. Mindenféle bajom vol: visszér, bedagadt láb, aranyér, szeméremcsont fájdalom 3 héten kersztül, h mozogni alig bírtam, diétáznom kellett, mert határeset lett a cukorterhelésem, a hasam 3 m séta után le akart szakadni, annyira fájt, h le kellett ülnöm, egy gyalog 15 perces utat 1 óra alatt tettem meg. Alig vártam, h megszülessen a lányom!

:)

2015. nov. 24. 12:30
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szeretem/szerettem
2015. nov. 24. 12:34
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Kimondottan nem szeretem ezt az állapotot, most a másodiknál nehezebb is, itt fáj, ott fáj. Inkább csak elviselem a cél érdekében :-)
2015. nov. 24. 12:38
 7/13 anonim ***** válasza:
Az első 3 hónap meg az utolsó 2 volt az, amit kihagytam volna, de a közepe tényleg szuper volt. Sokkal energikusabb voltam, mint nem terhesen.
2015. nov. 24. 13:16
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Én sem szerettem, mert nem volt meg az a tökéletes terhesség érzése, feküdnöm kellett 8 hónapot veszélyeztetettként. Ha már fél óránál többet sétáltam, azonnal görcsöltem.

Nem sírom vissza a pocakos időszakot, és nem is tervezünk több gyereket, nagyon megviselt a sok kórház, fekvés.

2015. nov. 24. 13:16
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz, nekem legalább is. Lelkileg és testileg is. volt egy vetélésem, aztán az újjal rózsaszíneztem, nem találták a szívét először, brutálisan rossz lett a kombinált tesztünk, amniocentézisünk volt, be is véreztem már egyszer a folyásom miatt, kétszer voltam durván felfázva.

A vetélés után kiderült egy véralvadási gondom, ami miatt most minden nap szurit ad nekem a férjem, ami fáj, és felpúposodik és utálom. És nagyon sokat küzdöttünk azért, hogy valaki adjon rá egy szakorvosi javaslatot, hogy ne havi 5000-ért vegyük meg.:/

Aztán megszüntették a szerződésemet, veszélyeztetve a gyedem.

És közben ugye voltak a szokásos dolgok, mint hogy 4 napig nem tudsz vécézni, vagy végighányod az első trimesztert. Macskánk van, de nekem negatív a toxoplazmózisom, így havonta azt is nézetni kell. Terhességem előtt sosem voltam beteg sem, azt sem tudtam, ki a háziorvosom:D

Az életem is megváltozott, már nem bírom a nagy túrákat, a hangos mozit, de ez zavar legkevésbé, mert lesznek majd másfajta programok.:)

Végül mind megoldódott eddig, de azért az ember nem felejti el a folyamatos stresszt. a férjem viszont csodás, mindig mindenben mellettem van 100%-ban.

De kitartunk, amíg bírunk! Ha majd nem bírunk,megint sírunk egy picit és megyünk tovább!:)

24 hkm

2015. nov. 24. 13:18
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

9,

Leiden és Clexane?

A harmadik hónapnyi adag szedésétől 90 %-osan írja fel az orvos hematológus szakvéleménye nélkül is.

Próbáld te magad beadni, sokkal kevésbé fáj. Nekem csakis akkor puklisodott ill. lett lila, ha más adta be (akkor is ha szakember).

Egyébként kizárólag a terhességem "eredményét" szerettem, magát a folyamatot szükséges rosszként éltem át.

Ki szeret állandóan rókázni, aranyérrel, derékfájdalommal, görcsökkel, vesepangással, egész testes vizesedéssel szenvedni, 40 fokban kompressziós harisnyában totyogni óriási teherrel, trombózisgyanúval kórházba szaladgálni... (és még folytathatnám)

2015. nov. 24. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!