Terhesseg alatt ha az fvs emelkedett az mennyire problema?
A terhességtől. :) engem a háziorvos küldött kontrollra hasonló érték miatt és ugyanennyi volt. A nogyogyasz látta a leletet és azt mondta felesleges volt a kontroll, 24 hetesen ez jo.
Gyulladás miatt lehet még emelkedett. Nekem 15,9 volt pontosan, elvileg terhesen a 15 körüli még jó (laborban nincs kismama séma, ugyanazokat a határértékeket adják meg, mint nem terhesnek) és ha valahol van gyulladás az nem ennyivel lesz emelkedve, hanem nagyon.
Ha magasabb az nagyon nem jo. És itt nem pár tizedes értek hanem mondjuk 16 helyett vagy 25. Akkor ott gyulladás van valahol. De a 16 simán lehet a terhesség miatt. Mint írtam 15-ig jo kismamáknak, nem terhesekre vonatkozik a 11 vagy mennyi pontosan. Most meg hogy neked 16 nem 15 az nem sok különbség, nincs jelentősége ahogy az orvosom mondta. Azért kell a felhajtás, nehogy valami gyulladás legyen és a kontroll ezt kizárja.
Nekem 4 hét szünet volt a 2 vervetel között. Neked hogy mondták?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!