Ápolónőként terhesen meddig dolgoztatok?
Az éjszakázástól nem lesz nehéz fizikai munka a te munkád sem.
Én sörözőben dolgoztam, 9-9-ig, aztán kb 3 hónapos terhes voltam, amikor változott minden, és 8-22-ig lett a műszakom. Ezt is bevállaltam, 37. hétig dolgoztam.
Szóval a terhesség nem betegség.
Ha emelgetned kell, az más tészta, de a műszak miatt ne mondd, hogy nehéz fizikai munkád van...
Anyukám mikor megtudta, hogy terhes a tesómmal rá következő hétre már nem ment dolgozni.
Intenzív osztály, 10-12 betegre jutott 2-3 nővér.
A 12 óra munka alatt örültek ha napi 2* eljutottak pisilni, betegeket emelgetni.
Nem hinném, hogy be kell mutatni az ápolónők munkáját.
Nem tudom a gyári munka mennyiben nehezebb, mint mondjuk 60-80 kilós betegeket mozgatni, ráadásul tényleg ott a fertőzésveszély, a kórházi szagok....
Szerintem ráérsz akkor gondolkodni, ha már összejött a baba, de ha megvan, akkor én nem sokáig maradnék.
Nekem mondjuk egyik terhességem sem indult simán, szóval ne mondja senki, hogy a terhesség nem betegség...
6 hetesen elmentem dokihoz, mindent rendben talált.
Másnap jeleztem az osztályos főnővérnek, hogy mi a helyzet, nem szeretnék többet jönni-fertőző osztály, betegek emelgetése.
Nagyon rendesek voltak, átraktak a betegfelvételre, ami nagyrészt irodai munka, így a 33. hétig dolgoztam.
Én egyből eljöttem tp-re (én is fizikai munkát végeztem)), ha számítógép mellett ültem volna, nyilván nem jöttem volna el hamar!
Az ápolónői nem hiszem, hogy könnyebb szakma mint a gyári meló!
Amúgy is mindenkinek a maga munkája a legnehezebb!!!!
A te munkád kedves kérdező nem könnyű, éjszakázni nem éjszakázhatsz, és azt ne várja el senki, hogy a betegeket terhesen emelgesd, meg szagok, se kellemesek! No meg igen a fertőzésveszély se elhanyagolható!
De addig amíg nem vagy terhes, felesleges ezen gondolkodni szerintem ráérsz akkor, ha sikerült! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!