Orvost fogadni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

19 hetes terhes vagyok, de még nincs fogadott orvosom.

Eddig sztk-s vizsgálatokra jártam, nem volt problémám vele, normálisan megvizsgált mindenki. Az utolsó UH-n (szerdán) az a doki vizsgált meg, akihez terhesgondozásra is járok és maximálisan meg voltam vele elégedve. Rendesen megvizsgált, nem volt az a tipikus "futószalagos" vizsgálat és mindig normálisan beszél velem. Kértem fotót a babáról, amit holnap este fog odaadni a magánrendelésén. Ez egy 4D-s kép. Állítólag ez nála így működik, hogy egyszer meg kell jelenni a magánrendelésén is (6000Ft).

Szeretném őt felfogadni orvosomnak, mivel rajta tényleg azt látom, hogy annak ellenére, hogy nem fogadtam még fel normálisan foglalkozik velem.

Azt is hallottam róla, hogy azokkal sem bánik másként, akik nem fogadták meg orvosuknak.

Igazából a kérdésem az lenne, hogy ha holnap megkérném, hogy vállalja el a szülésemet és igent mond, akkor a magánrendelés összegén felül "kell" adnom még neki valamennyit? Vagy elég ha a szülésért fizetek a végén?

Fogalmam sincs, hogy működik ez. Soha nem fizettem még orvosnak.

2015. nov. 22. 11:04
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Tehát, ha holnap a magánrendelésén megkérdezem, hogy elvállalja-e a szülésemet, a rendelési díjjon felül nem "kell" pénzt adnom neki?
2015. nov. 22. 12:27
 12/13 anonim ***** válasza:
Az érem másik oldala, ha megkérem a szülésre, akkor bejön éjjel is, szabadnapján is, ha épp nem dolgozik. Azt viszont nem várhatom el ingyen. Én fogok adni majd 40.000 - 50.000 Ft körül a szülésért, többet nem tudok.
2015. nov. 22. 12:53
 13/13 A kérdező kommentje:

Persze, azt én sem vàrnàm el ingyen.

Igazàból, azért is szeretném felfogadni, mert van egy bizonyos doki a kórhàzba, akinél semmiképpen nem szeretnék szülni. És félek attól, hogy pont õ lenne bent ügyeleten, mikor menni kell.

2015. nov. 22. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!